Δήλωση Κωστή Σιμιτσή για το εκλογικό αποτέλεσμα

 Δήλωση Κωστή Σιμιτσή για το εκλογικό αποτέλεσμα

Σχολιάζοντας τα έως τώρα εκλογικά αποτελέσματα, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Περιφέρεια σε Δράση» Κωστής Σιμιτσής, ανέφερε:

«Το εκλογικό αποτέλεσμα στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί, αποτυπώνει τις αποφάσεις που έλαβε ο κυρίαρχος λαός της περιοχής για το πως και από ποιους επιθυμεί να διοικηθεί η Περιφέρειά μας. Οι συντηρητικές δυνάμεις έχουν σχηματίσει μια διακριτή πλειοψηφία.

Αν και υπάρχουν περιθώρια για πολλές αναλύσεις επί των αποτελεσμάτων σε κάθε περιοχή χωριστά, καθώς εντοπίζονται σημαντικές διαφοροποιήσεις στην εκλογική συμπεριφορά, το συμπέρασμα είναι ένα και βασικό: ήδη έχουν προκύψει οι συσχετισμοί του επόμενου Περιφερειακού Συμβουλίου και βάσει αυτών οφείλουμε όλοι να ετοιμαστούμε για τη νέα εποχή στο δεύτερο βαθμό Αυτοδιοίκησης.

Απομένει μόνο η ετυμηγορία του εκλογικού Σώματος για το νέο περιφερειάρχη κι ακολουθεί μια περίοδος σκληρής δουλειάς για όλους. Ο συνδυασμός μας «Περιφέρεια σε Δράση» είναι έτοιμος να συμβάλλει ώστε να ανοίξει μια νέα, εποικοδομητική περίοδος κατά την οποία η Ανατολική Μακεδονία και Θράκη θα δει καλύτερες μέρες, με τις πολιτικές δυνάμεις ενωμένες κι έτοιμες να προσφέρουν μέσα από διαδικασίες πολιτικών συνθέσεων και συναινέσεων».

 

 

Διαβάστε επίσης