• 28 Μαρτίου 2024,

Δήλωση του Παύλου Γεωργιάδη για την συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

 Δήλωση του Παύλου Γεωργιάδη για την συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

«Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι,

Αποδεχόμενος την τιμητική πρόταση του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, για την συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της Εκλογικής Περιφέρειας Καβάλας, για την ανάδειξη των μελών του Εθνικού Κοινοβουλίου, θέλω να μοιραστώ μαζί σας και τους λόγους της προσωπικής μου αυτής επιλογής.

Είναι στιγμές στην ζωή μας που καλούμαστε να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις, που αγγίζουν τον πυρήνα της.

Και η πρόταση αυτή , όπως και η αποδοχή της, ήρθε την ώρα που όλοι μας βιώνουμε την οικονομική κρίση της πατρίδας μας, αλλά και κυρίως την κρίση ηθών και αξιών, και την αμφισβήτηση της ίδιας ακόμη της κρίσιμης για την επιβίωση του έθνους μας ιστορικής του ταυτότητας.

Επομένως κανείς μας δεν πρέπει να μένει αδιάφορος ή να μην προσπαθεί , στο μέτρο των δυνατοτήτων του, να ανατρέψει την κατάσταση αυτή, γιατί η προσωπική μαςευθύνη είναι το πιο κρίσιμο στοιχείο.

Η προσωπική μου διαδρομή, η εμπειρία μου στο χώρο της αυτοδιοίκησης, και η μακρά συμμετοχή μου στην Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη, που υπηρέτησα με συνέπεια αλλά  και κριτική στάση χωρίς να υπολογίζω  εσωκομματικές τριβές, θα είναι η συμβολή μου στην ΑΝΑΝΕΩΣΗτης και σε πρόσωπα αλλά και σε πολιτικές.

Άλλωστε η νέα διαδρομή που έχουμε χαράξει για την ΕΛΛΑΔΑ του αύριο, θα πρέπει να αποτελεί για όλους μας πεδίο προσφοράς και ειλικρινούς συμμετοχής.

 

Με εκτίμηση

ΠΑΥΛΟΣ  Ι. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Διαβάστε επίσης