• 25 Απριλίου 2024,

Δήλωση του Βαγγέλη Παππά για το δημοτικό σύμβουλο Καβάλας που εξελέγη με συνδυασμό της Χρυσής Αυγής

 Δήλωση του Βαγγέλη Παππά για το δημοτικό σύμβουλο Καβάλας που εξελέγη με συνδυασμό της Χρυσής Αυγής

Για το θέμα που ανέκυψε με την παρουσία στο Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας δημοτικού συμβούλου που εκλέχθηκε με συνδυασμό που υποστήριξη η Χρυσή Αυγή, ο κ. Βαγγέλης Παππάς δήλωσε στην Πρωινή:

«Υπάρχει μια αταξία στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ο συγκεκριμένος κύριος δηλώνει ότι έχει αποχωρήσει, έχει μετανιώσει… Μέχρι εδώ θα του πούμε κι εμείς- ας μην ήμαστε άκαρδοι- ότι μέχρι εδώ είναι σωστό. Εκείνο που δεν είναι σωστό και θέλει πάντα να το κρύβει είναι ότι μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο είναι επικεφαλής μιας παράταξης.

Η οποία λέγεται «Ελληνική Αυγή» και η «Ελληνική Αυγή» έχει μια ιστορία. Είναι η δημοτική προέκταση της Χρυσής Αυγής.

Όπως είναι σε κάθε άλλον Δήμο και όχι μόνο στην Καβάλα.

Αυτό θέλει να το κρύψει ο συγκεκριμένος κύριος κι έτσι έχουμε σοβαρή διαφωνία.

Ή θα είσαι μετανιωμένος και θα έχεις αποστασιοποιηθεί από όλη αυτήν την ιστορία και θα είσαι ανεξάρτητος ή δεν μπορείς να είσαι μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο επικεφαλής μιας παράταξης η οποία δεν μπήκε στο Δημοτικό Συμβούλιο μόνο από ‘σενα αλλά μπήκε συνολικά από μια προσπάθεια η οποία αναφέρεται σε ένα παρελθόν.

Το οποίο για εσένα είναι ντροπιαστικό και θέλεις να το ξεπεράσεις… Αλλά δεν θέλεις να αφήσεις τα προνόμια που έχει ο επικεφαλής μιας παράταξης. Σε αυτό το θέμα έχει μεγάλη ευθύνη το προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου που δεν τακτοποιεί αυτό το θέμα. Θέλω να πω ότι πρόκειται για μια αταξία και πρέπει να τακτοποιηθεί».

Διαβάστε επίσης