• 19 Μαΐου 2024,

Δηλώσεις Δημήτρη Σιώκη

 Δηλώσεις Δημήτρη  Σιώκη

Για την ήττα του ΑΟΚ μέσα στην έδρα του Ναύαρχου Βότση αλλά και για το παιχνίδι που έρχεται με τη Νέα Βύσσα μίλησε στους 93,7 ο προπονητής Δημήτρης Σιώκης. Αναλυτικά η συνέντευξη.

Ερώτηση: Αναμενόμενη η ήττα μέσα στο Ναύαρχο Βότση;

Απάντηση: Σίγουρα ήταν μια ομάδα δυνατή, πολύ καλή με πληρότητα σε όλες τις γραμμές.  Ήρθαμε αντιμέτωποι με μια «δική μας» κοπέλα την Άννα Τσουκαλά που τώρα είναι πασαδόρος στην ομάδα του Ναύαρχου Βότση. Ηταν μια εμπειρία για μας, είδαμε το υψηλό επίπεδο της κατηγορίας.  Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας στα επόμενα παιχνίδια. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό αν μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας, με την στήριξη του κόσμου. Ο κόσμος μας δίνει δύναμη.  Αυτό φάνηκε γιατί είχαμε άλλη εικόνα στο πρώτο παιχνίδι και άλλη στο δεύτερο.  Η έδρα παίζει ρόλο. Πιστεύω ότι με τη στήριξη του κόσμου θα μπορέσουμε να πετύχουμε το στόχο μας.

Ερώτηση: Πάντως δεν ήταν και στα σχέδια σας το ματς με το Ναύαρχο Βότση, βάση των πληροφοριών που είχατε για τη συγκεκριμένη ομάδα.

Απάντηση: Δεν ήταν στα σχέδια μας. Κάθε παιχνίδι όμως το κοιτάς ανάλογα με τη μέρα που είσαι. Δεν ήμασταν σε καλή μέρα. Ισως αν ήμασταν σε καλή μέρα θα μπορούσαμε να χτυπήσουμε ένα βαθμό.  Δεν έγινε κάτι τέτοιο. Υπήρχε διαφορά. Ημασταν όλοι σε άσχημη μέρα.

Ερώτηση: Μάλλον αυτό  φαίνεται και από την εξέλιξη που είχαν τα σετ.

Απάντηση: Ναι σίγουρα. Το πρώτο σετ ήταν 13-13 και ξαφνικά έγινε 25-15. Δεν αντέξαμε στο πολύ καλό σερβίς που έκανε ο Ναύαρχος Βότσης από ένα σημείο και μετά.  Συν ότι το δικό μας όπλο που είναι το σερβίς δε μας βγήκε καθόλου. Είχαμε πολλά χαμένα.  Δεν πιέσαμε καθόλου. Τους κάναμε προπόνηση από ένα σημείο και μετά με την πρώτη μπάλα τη χαλασμένη.

Ερώτηση: Τώρα με τη Βύσσα το ματς έχει το χαρακτήρα του ντέρμπι;

Απάντηση: Δε θα έλεγα ότι είναι ντέρμπι. Θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε ότι μπορούμε. Η Βύσσα κέρδισε την Ελπίδα Αμπελοκήπων που είχε κερδίσει το Ναύαρχο Βότση στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.  Γίνονται πράματα και θάματα. Εχουμε αλλοπρόσαλλα αποτελέσματα. Παίζει ρόλο η έδρα, αυτό έχω καταλάβει.

Περιμένουμε με τον κόσμο να μπορέσουμε να κάνουμε την έκπληξη με τη Βύσσα που είναι μια ομάδα που έχει το υψηλότερο μπάτζετ της κατηγορίας με 14 μεταγραφές. Έχει πολύ μεγάλο μπάτζετ.

 

 

 

Διαβάστε επίσης