• 19 Απριλίου 2024,

Δηλώσεις Καραπιπερίδη και φωτορεπορτάζ από το θρίαμβο της Καβάλα BC

 Δηλώσεις Καραπιπερίδη και φωτορεπορτάζ από το θρίαμβο της Καβάλα BC

Μετά το τέλος του αγώνα με την Καστοριά, έκανε δηλώσεις σαφώς ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του, ο προπονητής της Καβάλα BC Ανδρέας Καραπιπερίδης.

Αναλυτικά τόνισε: « Καταρχάς θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον αντίπαλο, που είναι μια εξαιρετική ομάδα με πολύ καλή οργάνωση.  Είμαι σίγουρος ότι θα πάει πολύ καλά στο πρωτάθλημα της Α2. Από εκεί και πέρα εμείς παίξαμε πολύ μυαλωμένα και ακολουθήσαμε πολύ πιστά ένα πλάνο τακτικής που είχαμε. Είχαμε τεράστια διάρκεια ενώ στην αρχή μπήκαμε λίγο νωθρά, γιατί ίσως δεν πιστέψαμε πολύ σε αυτό που θέλαμε να κάνουμε. Παίξαμε μ` έναν αντίπαλο που έχει μεγάλο ρόστερ και συζητιόταν αυτό όλη την εβδομάδα. Μπήκαμε νωθρά και γι` αυτό το λόγο πήρα γρήγορα τάιμ άουτ.  Είχαμε μεγάλη διάρκεια, παίξαμε καλή άμυνα και είχε τον έλεγχο των ριμπάουντ και βγάλαμε αιφνιδιασμούς. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο.

Είναι  μια σημαντική νίκη, μας δίνει τεράστια αυτοπεποίθηση. Μη ξεχνάμε ότι είμαστε ακόμη στην περίοδο προετοιμασίας.  Να ξεκουραστούμε και να το χαρούμε για μια μέρα.

Από εκεί και πέρα πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι στις 8 Οκτωβρίου, που ξεκινάει το πρωτάθλημα. Ο στόχος είναι ο πρωταθλητισμός. Γι` αυτό ήρθα εδώ. Ο κόσμος ήταν συγκινητικός. Χάρηκα πάρα πολύ.

Ηταν ένθερμος, το Ενωση- Ενωση ήταν το αποκορύφωμα της βραδιάς. Τον περιμένουμε και τον υποσχόμαστε ότι θα παλεύουμε σε κάθε ματς».

Επόμενος αντίπαλος της Καβάλα BC θα είναι ο Κολοσσός Ρόδου, εντός έδρας την Τετάρτη που μας έρχεται.

Διαβάστε επίσης