• 20 Απριλίου 2024,

Δηλώσεις Τούλη Τσίλογλου στους 93,7 για τα επεισόδια, την ΕΠΣΚ και τον Ευσταθιάδη

 Δηλώσεις Τούλη Τσίλογλου στους 93,7  για τα επεισόδια, την ΕΠΣΚ και τον Ευσταθιάδη

 Μεγάλη συνέντευξη παραχώρησε ο Τούλης Τσίλογου  στους 93,7 για τα γεγονότα του αγώνα ανάμεσα σε Ορφέα και Κεραυνό Πέρνης. Επίσης αναφέρθηκε και στην προεδρία του στο Βυζάνιο αλλά και στην ΕΠΣΚ και στον Μπάμπη Ευσταθιάδη.  

Αναλυτικά τόνισε:

« Τρία χρόνια ήμουν πρόεδρος του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος στη Γ` Εθνική και δεν έγινε το παραμικρό. Ο Αστυνομικός Διευθυντής πάντα μου έδινε συγχαρητήρια. Δεν έγινε το παραμικρό με ξένους προέδρους, με ανθρώπους και με πολύ κόσμο.  Δεν ξέρω γιατί γράφτηκαν αυτά; Ότι με ξέρουν κτλ.  Έγινε ένα λάθος από το διαιτητή στο τέλος του αγώνα εις βάρος του Ορφέα και οι φίλαθλοι της ομάδας διαμαρτυρήθηκαν, όπως γίνεται σε όλα τα γήπεδα του κόσμου.  Μπορούμε να κλείσουμε τα στόματα των ανθρώπων που αδικηθήκανε;  Τον πρόεδρο, τους προπονητές, τον κόσμο της Πέρνης, δεν τους έβρισε κανένας. Δεν είχανε καμία σχέση.  Γιατί οι άνθρωποι της Πέρνης ήθελαν να προστατεύσουν το διαιτητή;   Όταν γίνεται κάτι τέτοιο η αντίπαλη ομάδα μπαίνει μέσα στα αποδυτήρια και δε συμμετέχει πουθενά. Αυτοί βγήκανε έξω και υποστήριζαν το διαιτητή, θέλανε να το βοηθήσουν. Δεν υπήρχε κάποιος λόγος.  Ένα λάθος έκανα εγώ και ζητάω συγνώμη. Έβρισα κάποιον κύριο και δεν έπρεπε να το βρίσω. Μόνο αυτό το λάθος έκανα. Δεν έκανε τίποτα άλλο. Που είδανε ότι ορμήσανε και βαρέσανε 10-20 άτομα;   Πέρσι τίποτα δεν έγινε με την ΕΠΣΚ. Φέτος γιατί έγινε αυτό; Πιάστηκα στα χέρια με τον κύριο αυτόν και μετά έφυγα. Και εγώ είχα χτυπήματα. Πρέπει να πάω και εγώ να κάνω μήνυση τη γυναίκα του που με έβριζε;  Η πλευρά μου όλη είναι μελανιασμένη. Εμένα ποιοι με χτυπούσαν; Οι δικοί μου;   Ο Ορφέας δεν έκανε κάτι.    Οι φίλαθλοι του κατέβηκαν και διαμαρτυρήθηκαν για το διαιτητή.  Μέσα στο γήπεδο δεν έγινε κάτι.  Στη ζωή μου δεν έχω κάνει μηνύσεις, θα κάνω τώρα και θα δούμε τι θα γίνει στο δικαστήριο.  Εγώ δίνω συγχαρητήρια στον κ. Ευσταθιάδη. Είναι ακόμη πρόεδρος της ΕΠΣΚ. Είναι μεγάλη δύναμη. Αυτά δεν γίνονται ποτέ. Ποτέ δεν έγινε τέτοιος ντόρος. Ισως να γινόταν και χειρότερα αλλά ήταν πρόεδρος ο κ. Μπάμπης και τα κάλυπτε όλα. Δεν τα προχωρούσε, τα σταματούσε όλα.  Εκανε λάθος που το ποδόσφαιρο της Καβάλας δεν τον έβγαλε πάλι. Αλήθεια σας λέω. Δε θα γινόταν τέτοιος ντόρος με τον Ευσταθιάδη, ήταν αρχηγός. Δεν έγινε κάτι. Αυτοί που βγήκανε τώρα είναι να πάρουν μια γλίτσα και πρόβατα και να πάνε να βοσκάνε.

Τα προβλήματα ξεκινάνε με το ποιοι ψήφισαν και ποιοι δεν ψήφισαν. Το ποδόσφαιρο είναι ερασιτεχνικό. Εγώ δεν έχω τίποτα με κανέναν πρόεδρο. Αυτά έγιναν. Είναι της στιγμής. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Θα γίνουν αυτά. Μερικοί ας πάνε στις εκκλησίες.

Γιατί το κάνανε τόσο μεγάλο; Δε το σταματάνε. Τι θέλουν να κάνουν αυτοί;

Το μόνο που ζητάω συγνώμη για τον κύριο αυτόν, είναι που έβρισα κάτι, που δεν έπρεπε.

Στον αγωνιστικό χώρο δεν έγινε τίποτα. Γιατί να συνεχιστεί το θέμα; Πέρσι ίσως έγιναν πιο χοντρά πράγματα αλλά δεν έγινε ποτέ τέτοιος ντόρος. Σε πολλά γήπεδα».

 

Διαβάστε επίσης