Δημιουργία χώρου προσωρινής φύλαξης δέντρων και καλλωπιστικών θάμνων από την Υπηρεσία Πρασίνου (φωτογραφίες)

 Δημιουργία χώρου προσωρινής φύλαξης δέντρων και καλλωπιστικών θάμνων από την Υπηρεσία Πρασίνου (φωτογραφίες)

Στη δημιουργία ενός χώρου προσωρινής φύλαξης δέντρων και καλλωπιστικών θάμνων, υπό την επιτήρηση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας, Κυριάκου Σταυρίδη, προχώρησε η Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Καβάλας.

Σύμφωνα με τον υπάρχοντα σχεδιασμό, στον συγκεκριμένο χώρο “φιλοξενούνται” δέντρα και καλλωπιστικοί θάμνοι που πρέπει να προστατευτούν από τις εν εξελίξει τεχνικές εργασίες σε διάφορα σημεία της πόλης (Περιγιάλι, Καμάρες).

Στη συνέχεια, με ευθύνη της ίδιας Υπηρεσίας, θα φυτευτούν στις γειτονιές ή σε ορισμένα κεντρικά σημεία της Καβάλας, μετά την ολοκλήρωση των έργων ανάπλασης (Περιοχή Αγίου Νικολάου, Οδός Κασσάνδρου).

Δηλώσεις

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ: “Καταρχάς, θέλω να συγχαρώ την Υπηρεσία Πρασίνου για την εξαιρετική της πρωτοβουλία. Είναι κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στο Δήμο Καβάλας και έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς, μ’ αυτόν τον τρόπο, θα σωθεί σε μεγάλο βαθμό η φυσική μας κληρονομιά. Στον εν λόγω χώρο, βρίσκονται αυτή τη στιγμή περίπου 150 δέντρα και 30 καλλωπιστικοί θάμνοι. Σε λίγο καιρό, αρκετά σημεία του κέντρου και όχι μόνο, θα είναι περισσότερο πράσινα”.

πηγή: Δήμος Καβάλας

Διαβάστε επίσης