• 16 Μαΐου 2024,

Δημήτρης Μαγκαφίνης: « Δε μας έφερε πίκρα το Χ, με τη Νάουσα»

 Δημήτρης Μαγκαφίνης: « Δε μας έφερε πίκρα το Χ, με τη Νάουσα»

Δηλώσεις στους 93,7 για την ισοπαλία με τη Νάουσα, έκανε ο προπονητής του Νέστου, Δημήτρης Μαγκαφίνης.

Τόνισε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του ενώ εξέφρασε την άποψη ότι η Νάουσα δε θα κινδυνέψει σε καμία περίπτωση.

Αναλυτικά: «Το πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο. Στο πρώτο δεκάλεπτο, είχαμε μια φάση ενώ στη συνέχεια απειλήσανε οι της Νάουσας, κυρίως με στατικές φάσεις, όπου έχει την ικανότητα ο Καπετάνος.  Μας βγάλανε κυρίως εκτός ρυθμού. Είχε διακοπές το παιχνίδι. Στην επανάληψη κάναμε εσωτερικές αλλαγές και ο Αποστολίδης που πέρασε στον κάθετο άξονα πίσω από το φορ, μας βοήθησε πάρα πολύ. Ανεβάσαμε την απόδοση μας.  Πιέσαμε, προηγηθήκαμε με ωραίο γκολ του Παναγιωτόπουλου. Κυκλοφορήσαμε τη μπάλα και για 25 λεπτά, τους «κλείσαμε» στην άμυνα τους. Είχαμε ευκαιρίες να πετύχουμε ένα δεύτερο γκολ και να τελειώσουμε το ματς. Αυτό δεν έγινε και στη συνέχεια από μια κακή τοποθέτηση στην άμυνα , δεχθήκαμε την ισοφάριση προς το τέλος του αγώνα.

Δεν αφήνει πίκρα το αποτέλεσμα, έγινε καλή προσπάθεια από τους παίκτες.

Ειδικά στο β` μέρος, δείξαμε πολλά πράγματα.

Είμαστε στη 2η θέση και με παιχνίδι λιγότερο. Γιατί να είμαστε πικραμένοι;

Η Νάουσα είναι μια ομάδα που δε θα κινδυνέψει. Εχει έμπειρους παίκτες.

Εμείς αφήσαμε δυο βαθμούς στην έδρα μας και πάμε παρακάτω. Βλέπουμε το εντός έδρας παιχνίδι με τον ΑΟ Καρδίας.

Δεν έχουμε παίκτες με κάρτες ενώ  είναι μεγάλο πλήγμα το γεγονός ότι τελικά ο Παυλίδης, με ρήξη χιαστού θα μείνει έξω για 6 μήνες. Του ευχόμαστε όλοι μας, να το ξεπεράσει.   Επίσης πιστεύω να βγει το δελτίο του Κοντογιάννη που δεν ήταν στην αποστολή, στο ματς με τη Νάουσα.

Συνεχίζουμε με την ίδια διάθεση και όρεξη».

Διαβάστε επίσης