• 18 Μαΐου 2024,

Δημήτρης Μαγκαφίνης: « Το σκορ είναι πλασματικό »

 Δημήτρης Μαγκαφίνης: « Το σκορ είναι πλασματικό »

Δηλώσεις στους 93,7, έκανε ο προπονητής του Νέστου, Δημήτρης Μαγκαφίνης.  Υποστήριξε ότι η ομάδα του, αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στην ποιότητα που έχει η Καλαμαριά, σαν ομάδα.

Αναλυτικά.

Για την εικόνα του παιχνιδιού: «Ηταν παιχνίδι τακτικής στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς φάσεις.  Είχε η Καλαμαριά τη μπάλα στα πόδια της αλλά δε δημιούργησε κλασσικές ευκαιρίες. Στο  αρχικό διάστημα του δευτέρου ημιχρόνου,  είχαμε πολύ καλή παρουσία. Δεχτήκαμε ένα γκολ, κόντρα στη ροή του παιχνιδιού. Είχαμε δυο ευκαιρίες και η Καλαμαριά με το σουτ του Πόποβιτς, προηγήθηκε.  Μετά ήμασταν κακοί στην τοποθέτηση, στο δεύτερο γκολ και όλα τελειώσανε. Εγώ έδωσα συγχαρητήρια στους παίκτες μου.

Είναι πλασματικό το σκορ. Σαφώς μας αδικεί. Η ομάδα το πάλεψε, μέχρι το δεύτερο γκολ. Μετά κάναμε λάθος που τα παρατήσαμε. Δεν έπρεπε να αφήσουμε το παιχνίδι στα τελευταία λεπτά, όπου η Καλαμαριά, βρήκε χώρους και φάνηκε πολύ περισσότερο. Δυστυχώς μένει πολλές φορές, η τελευταία εντύπωση. Εγώ θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της Χρυσούπολης που ήρθε στο γήπεδο και μας βοήθησε. Σίγουρα ουσιαστικά παίξαμε σ` ένα «ουδέτερο» γήπεδο, αφού κάναμε μια προπόνηση την Παρασκευή και ήταν το πρώτο ματς στην έδρα μας, χωρίς φιλικά όλο το καλοκαίρι»

*Για την εμφάνιση της Καλαμαριάς: «  Ο Απόλλων έχει ποδοσφαιριστές με ποιότητα. Ο Πόποβιτς με μια προσωπική ενέργεια, ξεκλείδωσε το ματς.

Είχε σχέδιο στο παιχνίδι της. Ηταν η πιο δύσκολη ομάδα, που παίξαμε μέχρι τώρα. Πιστεύω ότι θα χτυπήσει μέχρι τέλος το πρωτάθλημα. Το έδειξε και με την οργάνωση σε όλα τα επίπεδα που ήρθε στη Χρυσούπολη».

*Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: « Η ζωή συνεχίζεται. Τώρα έχουμε ρεπό. Η ομάδα μας, θέλει να κάνει μια καλή πορεία και πιστεύω ότι θα την κάνει. Το επόμενο ματς είναι εντός έδρας με τον Αλμωπό Αριδαίας. Θα μελετήσουμε τον αντίπαλο για να επανέλθουμε σε καλά αποτελέσματα»

Διαβάστε επίσης