• 5 Μαΐου 2024,

Love me more !!!

 Love me more !!!

Η εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε θα μας οδηγήσει στο τέλος του Σεπτέμβρη αφού το ερχόμενο Σάββατο έχουμε πρωτομηνιά.

Ο Οκτώβρης είναι ο πιο αμήχανος μήνας του χρόνου αφού απλά περιμένεις να χειμωνιάσει.

Τον Αύγουστο έχουμε διακοπές , τον Σεπτέμβρη έχουμε τα σχολικά και τον Οκτώβρη είμαστε στην αναμονή για τον επερχόμενο χειμώνα.

Υπό αυτή την έννοια υπάρχει μια σχετική αμηχανία ο Οκτώβρης που σπάει λίγο προς το τέλος του μήνα που έχουμε το τριήμερο της 28ης που είναι οτι πρέπει για μια εκδρομούλα σε ένα κοντινό προορισμό γιατί για παραπάνω δεν είμαστε.

Οσο αφορά τον καιρό φαίνεται οτι και αυτή την εβδομάδα θα είναι καλός χωρίς βροχές και με νορμάλ για την εποχή θερμοκρασίες.

Αυτό είναι το πιο βασικό γιατί δεν σας κρύβω οτι τα πτροηγούμενα 24ωρα θορυβηθήκαμε λίγο απο την πτώση της θερμοκρασίας που μας ζόρισε.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ ο καιρός καλυτερεύει αυτή την εβδομάδα και η θερμοκρασία επανέρχεται εκεί που πρέπει.

Η κυβέρνηση είναι έτοιμη να εισπράξει απο τους νέους ιδιοκτήτες των τεσσάρων πανελλαδικών τηλεοπτικών αδειών την πρώτη δόση αν και έχω την εντύπωση οτι Αλαφούζος και Μαρινάκης ήδη έχουν πληρώσει την πρώτη δόση και αναμένεται να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στον Καλογρίτσα ο οποίος απο την ημέρα που τελείωσε ο διαγωνισμός μονοπωλεί το ενδιαφέρον.

Αναρωτιέμαι πως θα μπορέσει να πληρώσε όλα αυτά τα λεφτά ο Καλογρίτσας οταν τα προηγούμενα χρόνια σύμφωνα με τις φρολογικές τους δηλώσεις ήταν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας.

Η δε γυναίκα του ήταν στο όριο της πείνας με τα εισοδήματα που δήλωνε.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας σκέφτεται του χρόνου την ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ να την κάνει διήμερο ενώ είναι σχεδόν βέβαιο οτι η γιορτή της αγοράς θα αλλάξει ημερομηνία και θα γίνει τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου για να πέφτει πάνω στο τέλος της σαιζόν όπου πάντα μπορούν και γίνονται μεγάλες προσφορές.

Η γιορτή της αγοράς θα πρέπει να ταυτιστεί με τις μεγάλες προσφορές των μαγαζιών που θα αποτελούν μοναδικές ευκαιρίες για αγορές απο την πλευρά των καταναλωτών.

Τώρα που έρχεται η ώρα της πληρωμής πολλών και διαφόρων φόρων και χαρατσιών η κυβέρνηση κάνει μια επικοινωνιακή επίθεση προσπαθώντας να τονώσει το ηθικό των ελλήνων με το γνωστό όνειρο της ανάκαμψης της οικονομίας που την περιμένουμε απο το περασμένο ΠΑΣΧΑ.

Ο πρώτος που είχε μιλήσει οχι για ανάκαμψη αλλά για την ανάσταση της ελληνικής οικονομίας ήταν ο Αλέξης Τσίπρας αλλα η ΑΝΑΣΤΑΣΗ που θα ερχότανε με την ΑΝΑΣΤΑΣΗ του Θεανθρώπου έμεινε για άλλη μια φορά σε επίπεδο θεωρητικό.

Η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης που θα ξεκινήσει να διατίθεται στην αγορά απο τις 15 του Οκτώβρη θα το βρούμε ένα περίπου 10% πάνω απο την περσυνή τιμή αφού πέρσι η πώληση ξεκίνησε στα 0,82 ενώ φέτος υπολογίζεται οτι η τιμή αφετερίας θα είναι τα 0,92 λεπτά το λίτρο.

Αυτό είναι συνέπεια της αύξησης του ειδικού φόρου κατανάλωσης και του ΦΠΑ.

Μετά το Χ στον Λαγκαδά ήρθε το Χ με τον νεοφώτιστο στην κατηγορία Ορφέα Ξάνθης που χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο και με σχετική ευκολία μας αφόπλισε και μας πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Διαβασμένος μας μπλόκαρε και για 90’ λεπτά η ομάδα του Ταουσιάνη δεν μπορούσε να αντιδράσει.
Οταν πηγαίνεις για πρωτάθλημα αυτές τις ομάδες τις έχει για πρωϊνό!

Δεν είναι δυνατόν 90 λεπτά να μην έχουμε κάνει ούτε μια κλασική ευκαιρία για γκολ και ο προπονητής μας να μας λέει μετά οτι είναι ευχαριστημένος απο την προσπάθεια.

Αν στόχος του ΑΟΚ ήταν η παραμονή στην κατηγορία μπορεί αυτή η ικανοποίηση του Ταουσιάνη να σταθεί.

Ο ΑΟΚ όμως θέλει να αλλάξει κατηγορία και θα πρέπει όλοι να είμαστε πιο αυστηροί πρώτα με την ίδια μας την ομάδα και μετά με τους άλλους.

Οταν κάνεις Χ στην έδρα σου απο μια ομάδα νεοφώτιστη που δεν έχει να παρουσιάσει τίποτα τότε δεν υπάρχει κανένα πριθώριο για καμμιά ικανοποίηση.

Εκτός και αν θέλουμε να χρυσώσουμε το χάπι.

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχουμε όλοι μια καλή εβδομάδα.

Τα λέμε και πάλι αύριο το πρωί πρώτα ο θεός.

με το 1 με το 2 με το 3 :

 

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης