• 24 Απριλίου 2024,

Δημήτρης Μπαλασάς στους 93,7 : «Η προσμονή έφερε νευρικότητα αλλά είχαμε υπομονή και πλάνο»

 Δημήτρης Μπαλασάς στους 93,7 : «Η προσμονή έφερε νευρικότητα αλλά είχαμε υπομονή και πλάνο»

Δηλώσεις για τη νίκη του ΑΟΚ επί του ΑΣ Γιάννενα στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας  γυναικών του Βόλεϊ έκανε στους 93, 7 ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Μπαλασάς. 

Αναλυτικά.

Ερώτηση: Πόσο δύσκολο η εύκολο να ανατρέψει ο ΑΟΚ αυτό το 24-26 υπέρ των Ιωαννίνων στο πρώτο σετ;

Απάντηση: Ήταν ένα παιχνίδι που είχε δυσκολίες γιατί είμαστε δυο ομάδες που έχουμε περίπου τους ίδιους στόχους. Υπήρχε η προσμονή ότι μπορούσαμε να τα καταφέρουμε και να πάρουμε τη νίκη. Αυτή η προσμονή μας έφερε νευρικότητα. Η δυσκολία ήταν εκεί και όχι σε θέματα τακτικής και το πώς αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι.

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι αντιμετωπίζουμε κάποια προβληματάκια μικροτραυματισμών και αυτά μας έφεραν λίγο πίσω. Ξεπερνιούνται αλλά θέλουν το χρόνο τους. Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Απλά έχει να κάνει με την προετοιμασία του παιχνιδιού και το βαθμό ετοιμότητας όταν θα έρθει η ώρα.  Θα βρούμε τις λύσεις. Δεν ανησυχούμε.

Η αντίδραση ήταν σωστή μετά το 0-1. Το σετ που χάθηκε ήταν δώρο από μας. Ήμασταν μπροστά 23-18, δεν τελειώσαμε δυο φάσεις και μπορεί να συμβεί και  αυτό καμία φορά.

Μετά το πρώτο σετ με υπομονή και πλάνο πήραμε το παιχνίδι.

Ερώτηση: Τρεις νίκες και μια ήττα, είναι ο ΑΟΚ αρχικά μέσα στους στόχους του;

Απάντηση: Ναι σίγουρα. Είμαστε 100% μέσα στους στόχους. Οι νίκες ήταν με ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους με μας. Η ήττα ήρθε με μια ομάδα που βάση ρόστερ  που διαθέτει πάει για πρωταθλητισμό. Οπότε μέχρι τώρα μπορώ να πω ότι είναι καλή η συγκομιδή μας.

Η Ελπίδα παραδοσιακά μετά την πτώση της από την Α1 είναι ομάδα που κάθε χρόνο είναι στην τριάδα. Έχει παίκτριες που γνωρίζουν πολύ καλά αυτή την κατηγορία. Αντίθετα με μας που έχουμε ένα κράμα με κορίτσια που έχουνε πολλά προσόντα όπως είναι η Αμερικανίδα μας έστω και αν δεν έχει εμπειρίες σε τέτοια παιχνίδια και κορίτσια τα οποία δουλεύουνε πολύ και βελτιώνονται. Υπήρχε η προσδοκία ότι μπορούμε να κερδίσουμε την Ελπίδα. Εμείς θέλουμε να κερδίζουμε κάθε ματς αλλά τι θα βγει είναι μια άλλη υπόθεση.

Ερώτηση: Τι λέει η συνέχεια; Ποιο είναι το επόμενο ματς;

Απάντηση: Το επόμενο ματς είναι εκτός έδρας με τον Φιλαθλητικό στη Λάρισα. Είναι μια σκληρή ομάδα που έχει μερικά  κοινά χαρακτηριστικά ίδια με μας. Το σέρβις είναι το κύριο όπλο τους.  Θα καταστρώσουμε τα πλάνα μας, θα δουλέψουμε για να αντιμετωπίσουμε τον Φιλαθλητικό όπως πρέπει. Το παιχνίδι θα κριθεί από εμάς.

Διαβάστε επίσης