Δημήτρης Μπαλασάς: « Πρέπει να τιμήσουμε την ιστορία του ΑΟΚ»

 Δημήτρης Μπαλασάς: « Πρέπει να τιμήσουμε την ιστορία του ΑΟΚ»

Δηλώσεις στην παρουσία της γυναικείας ομάδας Βόλεϊ του ΑΟΚ, έκανε ο προπονητής Δημήτρης Μπαλασάς. Αναφέρθηκε στο αγωνιστικό κομμάτι και τον βασικό στόχο που έχει ο ΑΟΚ στο νέο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας.

Ο Δημήτρης Μπαλασάς τόνισε αρχικά: «  Είμαστε στην τελευταία εβδομάδα της προετοιμασίας. Ο βασικός μας στόχος είναι ότι θέλουμε να πετύχουμε την παραμονή στην κατηγορία. Από εκεί και μετά για να συμβεί αυτό πρέπει να έχουμε μια καλή πορεία ενώ όλες οι ομάδες είναι ενισχυμένες.  Η πορεία της προετοιμασίας και τα αποτελέσματα έχουνε δείξει ότι δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι.  Είμαστε μια καλή ομάδα και θα κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε.  Εχουμε ένα κοινό στόχο. Αγαπάμε όλοι αυτό που κάνουμε ξεχωριστά ο καθένας από τη δική του θέση.  Είμαστε συνεπείς, κάνουμε αυτό που χρειάζεται και απολαμβάνουμε τη διαδικασία.  Η προετοιμασία μας κράτησε 7 εβδομάδες.

Προσπαθούμε να μοντάρουμε την ομάδα  σε αγωνιστικούς τις τελευταίες 2 εβδομάδες. Εχουμε παίξει κάποια φιλικά και έχουμε ξεκάθαρη την εικόνα της ομάδας.  Ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε αλλά έχουμε εντοπίσει και τις αδυναμίες μας.  Ο κόσμος έρχεται μόνο αν δει κάτι ωραίο, κάτι να προχωράει στο αγωνιστικό επίπεδο.  Θέλουμε τον κόσμο αλλά σε μεγάλο ποσοστό θα εξαρτηθεί από μας».

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Μπαλασάς αναφέρθηκε στο ρόστερ της ομάδας: « Νομίζω ότι πρώτα απ` όλα έχω την ευλογία να έχω εξαιρετικούς χαρακτήρες.  Αυτό είναι δύσκολο, είναι σπάνιο.   Είναι πραγματικότητα. Κινούμαστε όλοι ελεύθερα αλλά εντός πλαισίου. Πάνω από όλους και πάνω απ` όλα είναι η ομάδα. Η ομάδα είναι το πλαίσιο.  Ο ΑΟΚ έχει μεγάλη ιστορία. Πρέπει να τιμήσουμε το πλαίσιο. Να τιμήσουμε τους ανθρώπους που ήταν πριν και τους ανθρώπους που τρέχουν τώρα για να είμαστε εμείς εδώ. Το σήμα αυτό είναι όλη η πόλη, είναι όλοι οι άνθρωποι.   Θα κάνουμε ότι το δυνατό καλύτερο».

 


 

Άννα Τσουκαλά: « Είμαστε σε καλό δρόμο»

Εκ των αρχηγών της ομάδας η Άννα Τσουκαλά που επέστρεψε φέτος στο ρόστερ της ομάδας δήλωσε στην παρουσίαση : «  Επέστρεψα στην Καβάλα μετά από 3 χρόνια και βρήκα να πολύ ωραίο κλίμα, αγωνιστικά, προπονητικά και διοικητικά.  Εμένα ο βασικός μου στόχος πρώτα είναι να είμαστε καλά μεταξύ μας και να χαιρόμαστε αυτό που κάνουμε.  Θεωρώ ότι τα υπόλοιπα θα έρθουνε μέσα από μια καλή σχέση και μια καλή συνεργασία.   Το έχουμε αυτό. Δε βλέπω κάτι αντίθετο προς το παρόν. Μου αρέσει ο τρόπος που δουλεύουμε μέσα στο γήπεδο.  Ο τρόπος που επικοινωνούμε εκτός γηπέδου. Μου αρέσει η συνέπεια, η διάθεση και η όρεξη που είναι το πιο σημαντικό για να πετύχουμε όλα τα υπόλοιπα.  Θέλω να παίζω κάθε παιχνίδι ορεξάτα με κέφι. Να μην μας παίρνει από κάτω. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και στη διάρκεια της χρονιάς με τις μετακινήσεις γιατί είμαστε μερικές εκτός Καβάλας.  Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και πιστεύω ότι θα φανεί και στο πρώτο παιχνίδι μέσα στην Αλεξανδρούπολη».

Διαβάστε επίσης