Δημήτρης Σιώκης στους 93,7: « Η Καβάλα με δικά της παιδιά έφτασε στην Α2».

 Δημήτρης Σιώκης στους 93,7: « Η Καβάλα με δικά της παιδιά έφτασε στην Α2».

Για την άνοδο της γυναικείας ομάδας Βόλει του ΑΟΚ στην Α2 κατηγορία αλλά και την επόμενη μέρα μίλησε στους 93,7, ο προπονητής Δημήτρης Σιώκης. Τόνισε  ότι η άνοδος βασίστηκε σε κορίτσια μέσα από την Καβάλα ενώ με περίπου 30 χιλιάδες στο μπάτζετ ο ΑΟΚ θα μπορέσει να σταθεί και στην Α2.

Αναλυτικά η συνέντευξη.

Ερώτηση: Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται;

Απάντηση: Είναι μια δικαίωση της προσπάθειας που κάναμε με τα νεαρά κορίτσια. Είμαστε μια ομάδα… κορασίδων και καταφέραμε να κερδίσουμε γυναικείες ομάδες και να κατακτήσουμε την άνοδο στην Α2 κατηγορία. Είναι μια μεγάλη επιτυχία. Το μπαλάκι τώρα πέφτει στη διοίκηση και στον κόσμο της Καβάλας κατά πόσο θέλει να στηρίξει αυτή την ομάδα που έχει μεγάλη ιστορία. Είμαστε εδώ, δε σταματάμε τις προπονήσεις αφού έχουμε το Πανελλήνιο κορασίδων όπου και εκεί έχουμε στόχους.

Μετά θα δούμε τι θα γίνει με την Α2 κατηγορία και ποιος θα είναι ο προγραμματισμός.  Η Καβάλα με δικά της παιδιά 100%, έφτασε σε αυτό το σημείο. Χωρίς καμία προσθήκη και καμία μεταγραφή.

Θα συνεχίσει πάλι με Καβαλιωτάκια για να μπορέσουμε να γεμίσουμε το γήπεδο. Να βλέπουμε όλοι μας, παιδιά από την Καβάλα. Έχουν περάσει πολλά χρόνια. Η ομάδα είχε πέσει από την Α1 το 2001. Τότε είχα κάνει μια συμφωνία με το κ. Γραμμένο να μπορέσουμε να δουλέψουμε με τμήματα υποδομής για να δημιουργήσουμε μια μεγάλη ομάδα. Πέρασαν 16 χρόνια.

Σίγουρα δουλέψαμε σε μεγάλο βαθμό.  Η Έφη Γερακίνη, η Γιώτα Κεφαλά και ο Δημήτρης Κουτσικβασίλογλου εδώ και χρόνια βοηθήσανε σε πολύ μεγάλο βαθμό. Τα καταφέραμε φέτος με κορίτσια που πάνε στη Β` Λυκείου. Σαν Καβαλιώτης εύχομαι όλες οι ομάδες της πόλης  σε όλα τα σπορ να πρωταγωνιστούν.

Ερώτηση: Πόσο δυσκολευτήκατε με το Φιλαθλητικό Πρέβεζας για να φτάσετε στη νίκη;

Απάντηση:  Κερδίσαμε πολύ εύκολα τα δυο σετ πριν φτάσουμε στο τάι μπρέικ. Παίξαμε βόλει σεμιναρίου στο πρώτο σετ και δε δώσαμε κανένα δικαίωμα στον αντίπαλο.

Από εκεί και πέρα χαλαρώσαμε αρκετά και μείναμε με 2-1 πίσω στο σκορ.  Κάναμε αρκετά λάθη ενώ ο αντίπαλος μας πίεσε πολύ στο σερβίς.  Κάναμε το 2-2 με 25-13 αφού παίξαμε πολύ δυνατά και πάνω στο φιλέ. Στο τάι μπρέικ που πάντοτε είναι ρουλέτα καταφέραμε από 11-7 και γυρίσαμε το παιχνίδι, με πολύ καλό σερβίς, καλή άμυνα αλλά και συνεχίσαμε να είμαστε πολύ δυνατοί πάνω στο φιλέ.

Ερώτηση: Σε αυτή τη μεγάλη διάκριση, ποιους θέλει να ευχαριστήσει ο Δημήτρης Σιώκης;

Απάντηση: Πρώτα απ` όλα τα κορίτσια της ομάδας που ιδρώσανε όλο το χρόνο. Ακόμη και στο τελευταίο παιχνίδι, είχαμε τραυματισμούς. Από εκεί και πέρα τη διοίκηση που εδώ και ένα χρόνο έκανε θαύματα στον οργανωτικό τομέα της ομάδας με σωστή δουλειά. Πιστεύω ότι με μια τέτοια διοίκηση και την προεδρία του κ. Αγγελόπουλου, η ομάδα μας θα έχει συνέχεια.

Σίγουρα ευχαριστώ τους γονείς των παιδιών που ήταν μαζί μας. Φυσικά τους φιλάθλους της Καβάλας, τη ΛΦΚ και το ΣΦΑΟΚ που ερχόταν όλη τη χρονιά και μας βοηθούσαν, ακόμη και στα παιχνίδια κορασίδων.

Ερώτηση: Θα χρειαστούν μεταγραφές στην Α2 κατηγορία;

Απάντηση: Σίγουρα θα χρειαστούν μεταγραφές στην Α2.  Γι` αυτό λέω ότι το μπαλάκι πάει στη διοίκηση αλλά και στους ανθρώπους της Καβάλας.

Το μπάτζετ της Α2 του  βόλει δεν έχει καμία σχέση με το μπάτζετ του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ. Είναι ελάχιστο. Μπορεί να καλυφθεί από τους ανθρώπους που μέσα στην Καβάλα έχουν τη δυνατότητα να βοηθήσουν.   Να μπορέσουμε να βρούμε 30 χιλιάδες δεν είναι κάτι το τρομακτικό. Με αυτά τα χρήματα η ομάδα μπορεί να μείνει στην κατηγορία. Γιατί όχι και σε κάποια στιγμή να χτυπήσουμε την άνοδο.

Εχουμε μπροστά μας 1,5 μήνα να οργανωθούμε. Να μιλήσουμε με χορηγούς. Να έχουν σχεδιαστεί τα πάντα μέχρι να έρθει η ώρα να δηλώσουμε συμμετοχή στην Α2.

 

Διαβάστε επίσης