ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΜΑΗ 2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΜΑΗ 2017

Συνάντηση με τους 3 εκκαθαριστές της Κοινοπραξίας Δήμου Καβάλας- ΔΕΠΟΣ είχε χθες στο Δημαρχείο η Δήμητρα Τσανάκα. Ζήτησε να περιμένουν προκειμένου το θέμα της οικονομικής τους απαίτησης να συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο. Για πληρωθούν 300.000 ευρώ –όπως οι εκκαθαριστές ζητούν- χρειάζεται απόφαση αυτού. Δεν φαίνεται ωστόσο ότι θα υπάρξει μια τέτοια απόφαση αφού Δήμαρχος και Δημοτικοί Σύμβουλοι πιθανότερο είναι να ζητήσουν επιπλέον χρήματα από την υπό εκκαθάριση κοινοπραξία. Υπό αυτές τις συνθήκες η οικονομική διαφορά θα κριθεί στη δικαιοσύνη.

 

Με απόφαση που έλαβε χθες η γ.σ. του ιδρύματος Αγία Μαρίνα αυτό από σήμερα επαναλειτουργεί. Αύριο θα επιστρέψουν στο ίδρυμα τα ΑμΕΑ. Το Σωματείο των Απολυμένων στη ΒΦΛ δεν επιβεβαιώνει τις δηλώσεις Μαρκόπουλου, σύμφωνα με τις οποίες η εταιρία προσέφυγε στη δικαιοσύνη επί της απόφασης της Αποκεντρωμένης. Ο Δήμος Καβάλας προσπάθησε να επαναφέρει κάγκελα στους πεζόδρομους αλλά εμποδίστηκε από επαγγελματίες. Υποστήριξαν ότι έχουν προσφύγει στο δικαστήριο! Η διοίκηση του Δήμου Καβάλας με την ευκαιρία της χθεσινής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής επανέλαβε ότι το δημοτικό έργο στις Γλάστρες, στο Παληό,  θα ολοκληρωθεί σύντομα.

 

Με τον Περιφερειάρχη και τον Διοικητή της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας συναντήθηκε ο Δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης. Ανακοίνωση του Δήμου Καβάλας με οδηγίες και συμβουλές στους πολίτες για τα κουνούπια. Θα υπολειτουργήσουν αύριο οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί. Το προσωπικό τους θα κάνει στάση εργασίας από τις 7 το πρωί ως τις 12 το μεσημέρι. Ανακοίνωση αντίθετη με την εκδήλωση της Λευκής Νύχτας από τον Χρήστο Ποτόλια. Η Μαριάννα Δρόσου επανεξελέγη πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Κηδεμόνων των σχολείων του Δήμου Καβάλας.

 

Από σήμερα το βράδυ στο θεατράκι της Στέγης η θεατρική παράσταση «Επειδή και δια ταύτα» σε σκηνοθεσία του Παύλου Λεμοντζή. Το Σάββατο και την Κυριακή η Αρχαιολογική υπηρεσία οργανώνει δύο εκδηλώσεις, στο Μουσείο και στο οικόπεδο Κρέη. Την Κυριακή το απόγευμα στο Όσκαρ εκδηλώσει του πολιτιστικού συλλόγου των Αμισιανών για την ενίσχυση του συλλόγου των Εθελοντών κατά του Καρκίνου.

 

Το απόγευμα το πρώτο ματς της Ένωσης στη Θεσσαλονίκη με τους Μαχητές Δόξας Πεύκων. Σήμερα το απόγευμα προπόνηση προεπιλογή στο γήπεδο του Πολυστύλου για τις Μικτές ομάδες της ΕΠΣΚ. Στο εργασιακό πρωτάθλημα μπάσκετ προηγούνται οι ομάδες της Καβάλα Όιλ και των Πυροσβεστών.

 

Διαβάστε επίσης