• 20 Απριλίου 2024,

Δημήτρης Σιώκης στους 93,7: « Η νίκη στα Γιαννιτσά ανεβάζει 100% τη ψυχολογία»

 Δημήτρης Σιώκης στους 93,7: « Η νίκη στα Γιαννιτσά ανεβάζει 100% τη ψυχολογία»

Δηλώσεις για τη σπουδαία νίκη μέσα στην έδρα του Μ. Α Γιαννιτσών έκανε στους 93,7 ο προπονητής της γυναικείας ομάδας Βόλει του ΑΟΚ, Δημήτρης Σιώκης.  Τόνισε ότι το άγχος επηρέασε περισσότερο τους αντιπάλους ενώ ακόμη επισήμανε ότι αυτή η επιτυχία ανεβάζει σε μεγάλο βαθμό τη ψυχολογία του συνόλου.

Αναλυτικά.

Ερώτηση: Πλέον ο ΑΟΚ «γλυκοκοιτάζει» την 6η θέση μετά από αυτή τη σημαντική νίκη στα Γιαννιτσά.

Απάντηση:  Εχουμε μια νίκη ακόμη στα χαρτιά με τον Αρχέλαο Κατερίνης οπότε θεωρώ ότι έχουμε πολλές πιθανότητες για την 6η θέση που θα μας δώσει αβαντάζ απέναντι στα Γιαννιτσά στα πλέι άουτ. Αυτό κυνηγούσαμε από το ξεκίνημα του Β` γύρου. Επίσης οι 2 βαθμοί που πήραμε στη Βύσσα και με το Ναύαρχο Βότση εντός έδρας, μας έδωσαν το κουράγιο και μας έκαναν να πιστεύουμε ότι μπορούμε να σωθούμε.

Ερώτηση: Που κρίθηκε το ματς με τα Γιαννιτσά;

Απάντηση: Σίγουρα ήμασταν καλοί στο τάι μπρέικ. Υπήρχε άγχος και από τις δυο ομάδες που έπαιζαν με τον ίδιο στόχο.  Σήμαινε πολλά αυτό το παιχνίδι για το ποιος θα μπει μπροστά στα πλέι άουτ.  Είχαμε καλή παρουσία, βοήθησαν  όλα τα κορίτσια ενώ το άγχος μάλλον λύγισε περισσότερο την αντίπαλη ομάδα. Εμείς έχουμε περισσότερη εμπειρία στο σύνολο.

Δεν πιάσαμε την καλύτερη απόδοση. Απλά το ματς πήγε στο άγχος που επηρέασε περισσότερο τα Γιαννιτσά.

Ερώτηση: Ανεβάζει τη ψυχολογία αυτή η νίκη.

Απάντηση:  Σίγουρα μας ανεβάζει τη ψυχολογία 100%. Είναι σημαντικό. Θα διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε στα πλέι άουτ. Ακόμη και  την 5η  θέση, γιατί όχι.

Ερώτηση: Τώρα είναι ένα ματς δύσκολο με την Ελπίδα Αμπελοκήπων. Μπορούμε να πάρουμε κάτι;

Απάντηση:  Είναι στην έδρα μας και αυτό είναι καλό.  Δείξαμε ότι μπορούμε. Κερδίσαμε τη Νέα Γενιά, κόψαμε βαθμό από το Ναύαρχο Βότση ενώ επίσης κόψαμε βαθμό τη Βύσσα. Αυτό το παιχνίδι σίγουρα δεν είναι στα πλάνα μας, οπότε δεν θα έχουμε άγχος. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα, θα παίξουμε ελεύθερα. Ο αντίπαλος έχει διαφορετικούς στόχους.

Από εκεί και πέρα μπορούμε κάτι να κερδίσουμε, αν είμαστε σε καλή μέρα.

Ερώτηση: Τι ακριβώς  αβαντάζ δίνει η 6η θέση στα πλέι αουτ;

Απάντηση: Δε δίνει αβαντάζ έδρας. Οι 4 τελευταίες ομάδες μπαίνουν ανάλογα με την κατάταξη τους. Μη μηδέν, με έναν, με δύο και με τρεις.

Τ. Π

 

Διαβάστε επίσης