ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 23 ΓΕΝΑΡΗ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 23 ΓΕΝΑΡΗ 2018

Κοντά στα προβλήματα των ανθρώπων της αγοράς και της επιχειρηματικότητας ήταν χθες οι κυβερνητικοί βουλευτές. Το απόγευμα παραβρέθηκαν στην κοπή της βασιλόπιτας των Ομοσπονδιών της ΑΜΦ, εκδήλωση που έγινε στην Ομοσπονδία της πόλης μας. Το μεσημέρι άκουσαν τα προβλήματα από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μάρκο Δέμπα. Ο κ. Δέμπας ξεχώρισε το πρόβλημα έλλειψης προσωπικού στην Πολεοδομία, ζήτησε τη βοήθεια των 3 βουλευτών.

 

Δύο φορές αθωώθηκε στο Μονομελές Καβάλας ο Βασίλης Ξουλόγης, για υποθέσεις αυξημένου αρσενικού στο νερό της Γεωργιανής και της Νικήσιανης. Ο Μητροπολίτης Στέφανος στην επίσκεψη του στη Θάσο το Σάββατο, όρισε την 20η Ιανουαρίου ως εορτή της σύναξης των Αγίων του νησιού. Η ΑΔΕΔΥ Καβάλας κάλεσε σε σύσκεψη τις διοικήσεις των 17 πρωτοβάθμιων σωματείων της αλλά δεν ανταποκρίθηκε ούτε ένα! Σήμερα το μεσημέρι σύσκεψη στο Υπουργείο Ναυτιλίας για τα δρομολόγια στη γραμμή του Πρίνου. Οι κυβερνητικοί βουλευτές έχουν σήμερα συνάντηση και με την Υφυπουργό Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου. Από σήμερα σε βάρδια στο εργοστάσιο οι πρώην απολυμένοι της ΒΦΛ.

 

Μικρή μείωση των προσφύγων στο «Ασημακοπούλου», είναι 360. Δωρεά ηλεκτρικών συσκευών της εταιρίας «Λευκοσιδηρουργία Καβάλας ΑΕ» στη Π.Υ. Άρχισαν χθες οι εξετάσεις στο ΤΕΙ. Πρόστιμο 2.000 ευρώ σε τεχνίτη που εγκατέστησε κλιματιστικό σε κατοικία χωρίς να διαθέτει την απαραίτητη άδεια άσκησης επαγγέλματος. Με τους διευθυντές των δημοτικών σχολείων της Καβάλας συναντήθηκε χθες ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας Κώστας Μπαντίκος. Μία ακόμη σύλληψη στο αεροδρόμιο για απόπειρα παράνομης εξόδου από τη χώρα. Εκτός από το δράση συνελήφθη και η συνεργός του. Το πρωί στη Θάσο εκδήλωση για τους δασικούς χάρτες.

 

Αύριο θα παραδοθούν στο δημοτικό κοινωνικό παντοπωλείο δωρεές συλλόγων. Με την ευκαιρία των εορταστικών εκδηλώσεων στη Νέα Καρβάλη για την γιορτή του Αγίου Γρηγορίου θα παρουσιαστεί βιβλίο με θέμα τη ζωή του αγίου και της οικογένειας του. Βασιλόπιτα έκοψαν οι απόφοιτοι του 1980 του 1ου Γυμνασίου.

 

Ο Αντώνης Δρακόπουλος νέος προπονητής του Νέστου. Στο «Ανθή Καραγιάννη» ο τελικός της ΕΠΣ Καβάλας ανάμεσα σε ΑΟΚ και Βύρωνα. Την Κυριακή το πρωί η βασιλόπιτα της Ένωσης.

Διαβάστε επίσης