• 19 Μαΐου 2024,

Δημήτρης Σιώκης στους 93, 7: «Είμαστε μέσα 100% σε αυτά που σχεδιάσαμε πριν αρχίσει το πρωτάθλημα»

 Δημήτρης Σιώκης στους 93, 7: «Είμαστε μέσα 100% σε αυτά που σχεδιάσαμε πριν αρχίσει το πρωτάθλημα»

Τον απολογισμό της αγωνιστικής σεζόν έκανε στους 93,7 ο προπονητής του γυναικείου τμήματος Βόλει του  ΑΟΚ Δημήτρης Σιώκης.

Τόνισε ότι η ομάδα στην Α2 κατηγορία, ήταν μέσα στο στόχο της… 100%.   Τώρα ο ΑΟΚ θα ζητήσει να γίνει το μπαράζ με την ομάδα των Τρικάλων  πολύ πιο γρήγορα απ` ότι τον Μάιο.

Αναλυτικά

Ερώτηση: Ανακουφισμένος ο Δημήτρης Σιώκης η από εδώ και πέρα είναι κάτι το ψυχοφθόρο;

Απάντηση:  Είναι μια ψυχοφθόρα διαδικασία αλλά πιστεύω ότι είμαστε καλά.   Θα ζητήσουμε το μπαράζ να γίνει πιο γρήγορα από το Μάιο. Δεν μπορούμε να περιμένουμε μέχρι τέλος Μαϊου.   Είναι ασύμφορο για την ομάδα. Δυο μήνες δε μπορεί να διατηρηθεί η ομάδα χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Είναι και το οικονομικό στη μέση Είναι πολύ δύσκολο για την ομάδα μας .  Θα διεκδικήσουμε να γίνει το μπαράζ νωρίτερα και ας είναι αχρείαστο.

Ερώτηση: Είναι δυνατή η ομάδα των Τρικάλων που ίσως αντιμετωπίσουμε στο μπαράζ;

Απάντηση: Είναι στα μέτρα μας.  Θα γίνει ένα παιχνίδι καλό και όποιος κερδίσει θα μείνει απευθείας. Ο άλλος θα περιμένει.  Θα παρακαλάει να μην υποβιβαστεί η ΧΑΝΘ.

Ερώτηση: Κάνοντας τον απολογισμός της κανονικής διάρκειας και των πλέι άουτ, τι μπορούμε να πούμε για την παρουσία του ΑΟΚ στην Α2;  Είσαστε μέσα σε αυτά που σχεδιάσατε το καλοκαίρι; 

Απάντηση:  Είμαστε μέσα 100%. Αν σκεφτούμε ότι από τις 8 ομάδες, υποβιβάζονται δύο και μπορεί και τρεις, έχοντας στον όμιλο ομάδες όπως είναι η Ελπίδα Αμπελοκήπων που πέρσι έπαιζε Α1, ο  Ναύαρχος Βότσης,   η Νέα Γενιά που τερμάτισαν 1η και 2η στην Α2, η Νίκη Αλεξανδρούπολης που είναι η καλύτερη ομάδα,  τότε είμαστε υπερβολικά ευχαριστημένοι. Αυτές οι ομάδες που προανέφερα δε δέχτηκαν να πάνε στη Pre Leagke.

Ο ΑΟΚ κατάφερε και διεκδικεί την παραμονή ακόμη και τώρα.

Ερώτηση: Θα περίμενες όλη τη χρονιά περισσότερη βοήθεια από τον κόσμο;

Απάντηση: Σίγουρα περίμενα περισσότερη βοήθεια και θέλουμε περισσότερη βοήθεια από τον κόσμο.  Επίσης από χορηγούς για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε σ`  ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Αν καταφέρουμε και μείνουμε στην Α2 του χρόνου θα είναι 14 ομάδες στον όμιλο και θα υποβιβάζονται οι δυο. Βλέπεται ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά από φέτος. Η ομάδα μας έχει υγεία στα διοικητικά και αυτό είναι το πιο σημαντικό σε αυτή την κατηγορία.  Ο κ. Αγγελόπουλος μαζί με τους συνεργάτες του, κάνει πολύ καλή προσπάθεια.  Πιστεύω ότι μπορούμε να καθιερωθούμε στην Α2 και την κατάλληλη στιγμή θα κάνουμε το παραπάνω βήμα.

 

Διαβάστε επίσης