• 19 Μαΐου 2024,

Λεωνίδας Μαγιάννης: «Περιμέναμε ένα δύσκολο παιχνίδι με την Αγία Βαρβάρα, προσπαθούμε για τη 2η θέση»

 Λεωνίδας Μαγιάννης: «Περιμέναμε ένα δύσκολο παιχνίδι με την Αγία Βαρβάρα, προσπαθούμε για τη 2η θέση»

Δηλώσεις για την πολύ δύσκολη νίκη του Αστέρα επί της Αγίας Βαρβάρας με 66-65 έκανε στο proininews ο προπονητής της ομάδας Λεωνίδας Μαγιάννης.  Τόνισε τις απουσίες που είχε ο Αστέρας στη συγκεκριμένη αναμέτρηση ενώ επισήμανε ότι δεν είναι άμεσος στόχος η επιστροφή στη Γ` Εθνική.

Αναλυτικά.

Ερώτηση: Δύσκολη νίκη με την Αγία Βαρβάρα, περιμένατε τόσο ισχυρή αντίσταση;

Απάντηση: Είχαμε πολλές απουσίες. Έπαιζε το παιδικό μας στην ημιτελική φάση και απουσίαζαν δυο παίκτες επίσης λόγω τραυματισμών δεν αγωνίστηκαν ο Λάζαρος Παπαδόπουλος ο Φρανς Μυζίου.

Παρόλα αυτά τα υπόλοιπα παιδιά προσπαθήσανε σε μεγάλο βαθμό.    Ανταποκριθήκανε έστω και δύσκολα με τη νίκη να έρχεται στην τελευταία επίθεση. Η Αγία Βαρβάρα επίσης σε όλα τα παιχνίδια μέσα στα Ποταμούδια παρουσιάζει μια πολύ καλή εικόνα. Το πρόβλημα της Αγίας Βαρβάρας είναι στα εκτός. Περιμέναμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Μην ξεχνάτε ότι είναι ένα τοπικό ντέρμπι ανεξάρτητα από τη βαθμολογική θέση που έχουν οι ομάδες.

Ερώτηση: Ηταν μια νίκη που την θέλατε σε μεγάλο βαθμό;

Απάντηση: Σίγουρα τη θέλαμε πάρα πολύ. Προσπαθούμε να διεκδικήσουμε τη 2η θέση. Ισοβαθμούμε με το Δημοκρίτειο και περιμένουμε να κάνει μια γκέλα μήπως και πάρουμε το αβαντάζ έδρας στα πλέι οφ. Διαφορετικά θα είμαστε στην 3η θέση και με ντεζαβαντάζ έδρας με τον Πανσερραϊκό.

Ερώτηση: Είσαστε τώρα μέσα στους στόχους σας γιατί το ξεκίνημα του Αστέρα δεν ήταν καλό.

Απάντηση: Αυτό ακριβώς κάναμε κακό ξεκίνημα με 3 συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα και μια του κυπέλλου πάμε στις τέσσερεις.

Τα παιδιά με επιμονή και υπομονή να φέρουν την ομάδα τουλάχιστον στην τετράδα του ομίλου, που ήταν ο βασικός μας στόχος το καλοκαίρι. Βάλαμε νέα παιδιά που παίζουν για πρώτη φορά στο ανδρικό. Ότι παραπάνω έρθει θα είναι καλοδεχούμενο αλλά δεν έχουμε βασικό στόχο την άνοδο στη Γ` Εθνική.  Δεν μπορούμε φέτος.

Αυτό δε σημαίνει όταν φτάσουμε στα πλέι οφ η στο φάιναλ φορ δε θα διεκδικήσουμε ότι μπορούμε…

 

Διαβάστε επίσης