Δημήτρης Σίτσας: « Μετράει η νίκη επί του Παραλιμνίου σε όλους τους τομείς»

 Δημήτρης Σίτσας: « Μετράει η νίκη επί του Παραλιμνίου σε όλους τους τομείς»

Δηλώσεις για τη μεγάλη νίκη του Αετού Οφρυνίου επί του Απόλλωνα Παραλιμνίου έκανε στους 93,7 ο προπονητής του Αετού Ορφανού, Δημήτρης Σίτσας.

Παράλληλα έκανε και την αποτίμηση των 4 πρώτων αγωνιστικών του πρωταθλήματος. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Ερώτηση: Δίκαιη η επικράτηση της ομάδας σας στο ματς με τον Απόλλωνα;

Απάντηση: Νομίζω ότι κερδίσαμε δίκαια σύμφωνα και με την παραδοχή του αντίπαλου προπονητή του κ. Δημητρίου. Θεωρώ ότι ήμασταν πολύ καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Κυριαρχήσαμε σε όλες τις γραμμές,  μπορούσαμε στο Α` μέρος να αυξήσουμε το δείκτη του σκορ με το δοκάρι αλλά  και  τις ευκαιρίες  που δημιουργήσαμε. Δεν απειληθήκαμε καθόλου, ειδικά στο Α` μέρος δε μπορώ να δω κάποια ευκαιρία που να έκανε η ομάδα του Παραλιμνίου.

Στο β` μέρος όσο περνούσε ο χρόνος τραβηχτήκαμε λίγο πίσω για να κρατήσουμε το αποτέλεσμα. Ηταν φυσιολογικό αλλά πάλι δεν απειληθήκαμε άμεσα. Μια φάση που δεχθήκαμε το αυτογκόλ περισσότερο από δική μας ολιγωρία παρά από συντονισμένη προσπάθεια της αντίπαλης ομάδας.

Ηταν προς το τέλος του αγώνα.  Δε δημιουργηθήκανε ευκαιρίες για να πει κάποιος ότι το Παραλίμνιο μας έβαλε μέσα στα δίχτυα.  Ημασταν πολύ συγκεντρωμένοι σε αυτό που θέλαμε να κάνουμε.  Το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο.

Ερώτηση: Μάλλον τη χρειαζότανε αυτή τη νίκη ο Αετός μετά τα δυο στραβοπατήματα εντός έδρας με Ορφέα Ξάνθης και Σιδηρόκαστρο.

Απάντηση: Μετράει αυτή η νίκη σε όλους τους τομείς. Ανεβαίνει η ψυχολογία αρκετά μετά από αυτή τη νίκη. Περισσότερο μας στοίχισε η απώλεια με τον Εθνικό Σιδηροκάστρου παρά η ήττα από τον Ορφέα Ξάνθης που δείχνει ότι φέτος είναι μια πολύ καλή ομάδα που δύσκολα κάποιος μπορεί να την κερδίσει.  Με το Σιδηρόκαστρο η απώλεια δεν ήρθε από δική μας υπαιτιότητα αλλά είδατε και εσείς τι ακριβώς έγινε.

Ερώτηση: Τι συμπεράσματα μπορούμε να βγάλουμε από τις 4 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος και τι διαφορές υπάρχουν σε σχέση με το περσινό πρωτάθλημα;

Απάντηση: Νομίζω ότι φέτος υπάρχουν περισσότερες ομάδες που είναι σ` ένα καλύτερο επίπεδο. Θεωρώ εκτός από την Καβάλα και ίσως το Νέστου που φαίνεται ότι έχει μια καλή ομάδα που κερδίζει εύκολα τους αγώνες, εμείς, ο Αρης Αβάτου, το Παραλίμνι και ο Ορφέας Ξάνθης θα βρισκόμαστε μέσα στις πρώτες ομάδες. Μερικές ομάδες δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα δεδομένα της κατηγορίας. Φαίνεται από τώρα. Θα είναι ένα πρωτάθλημα δυο ταχυτήτων.

Θα παλέψει μέχρι το τέλος  ο Κεραυνός Πέρνης που έκανε μια μεγάλη νίκη επί του Αρη Αβάτου. Ο Αλέξανδρος Κιλκίς που έχει θετικά αποτελέσματα. Η Καβάλα θα αρχίσει να παίρνει μπρος από εδώ και πέρα και με την προσθήκη του Μαρκόπουλου θα είναι ακόμη πιο δυνατή.   Ο Πανσερραϊκός είναι ένα μεγάλο όνομα και ίσως διεκδικήσει κάτι.

Ερώτηση: Θα έχει κάποια προσθήκη  της τελευταίας στιγμής στο ρόστερ  ο Αετός  Οφρυνίου;

Απάντηση: Θέλουμε να έχουμε προσθήκη γιατί δυστυχώς είμαστε αρκετά αποδυναμωμένοι σε σχέση με πέρσι. Εχουμε κάποια θεματάκια. Προσπαθούμε να βρούμε μια η δυο λύσεις. Αν δεν τις βρούμε θα πάμε με το υπάρχον ρόστερ μέχρι το Δεκέμβριο και εκεί θα δούμε τα κενά που δημιουργούνται.

*Παρελθόν ο Μαυρίδης από τον Αετό Οφρυνίου

Παρελθόν αποτελεί από τον Αετό Ορφανού ο επιθετικός Χάρης Μαυρίδης που είχε αποκτηθεί πέρσι το Γενάρη. Λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Διαβάστε επίσης