Δημήτρης Σίτσας στους 93,7: « Πορεία πρωταθλητισμού στα τελευταία ματς αλλά πρέπει να έχουμε και συνέχεια»

 Δημήτρης Σίτσας στους 93,7: «  Πορεία πρωταθλητισμού στα τελευταία ματς αλλά πρέπει να έχουμε και συνέχεια»

Δηλώσεις στους 93,7 για τη σπουδαία νίκη του Αετού απέναντι στο Διδυμότειχο έκανε στους 93,7 ο προπονητής του Αετού Δημήτρης Σίτσας που αναφέρθηκε επίσης και στο πως θα κινηθεί η ομάδα του την περίοδο της διακοπής του πρωταθλήματος. Αναλυτικά.

Ερώτηση: Πως ήταν το παιχνίδι με το Διδυμότειχο;

Απάντηση: Ηταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με δεδομένο τις απουσίες που είχαμε.  Έλειπαν ο Δουμάνης(μπήκε αλλαγή), ο Δούμπλατζης, ο Στογιάνοφ.

Ο Αποστολίδης προερχόταν από τραυματισμό, οπότε κυρίως στην επίθεση είχαμε πολλά προβλήματα.  Βγάλαμε πάθος, πετύχαμε το γκολ από λάθος των αντιπάλων και δεν απειληθήκαμε εκτός από μια φάση που δεν έγινε φερ πλέι.  Ήμασταν πολύ καλοί στον αμυντικό τομέα. Μετά το 1-0 μάλιστα χάσαμε δυο- τρεις καλές ευκαιρίες για να «καθαρίσουμε» το παιχνίδι. Ανταπεξήλθανε κάποιοι παίκτες που ήρθανε από τον πάγκο. Ο Σαββατιανός, ο Ευκαρπίδης και ο Σαλπιγγίδης που πήρανε την ευκαιρία να παίξουνε ανταπεξήλθανε σε μεγάλο βαθμό.

Ερώτηση: Μετά από αυτές τις δυο εντός έδρας νίκες, δικαιολογημένα υπάρχουν χαμόγελα στο στρατόπεδο του Αετού.

Απάντηση: Χαμόγελα υπάρχουν γιατί από την τελευταία θέση βρεθήκαμε στην 5η και μάλιστα με μια  διαφορά  από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ηταν πολύ δύσκολο να γίνει. Πρέπει να κάνεις πορεία πρωταθλητισμού.  Κάναμε 4 νίκες, είχαμε 1 ισοπαλία με τον πρώτο και χάσαμε μέσα στην έδρα του δεύτερου στη βαθμολογία.

Είναι μια πορεία πρωταθλητισμού. Δε μένουμε όμως σε αυτά. Πρέπει πάση θυσία να συνεχίσουμε αυτές τις εμφανίσεις και αυτό το σερί των αποτελεσμάτων και τη νέα χρονιά για να μπορέσουμε να πετύχουμε το στόχο μας, αλλιώς δεν κάναμε τίποτα.  Κανείς δε θα θυμάται τι έχουμε κάνει έως τώρα αν δεν έχει επιτευχθεί ο στόχος.

Ερώτηση: Ποιο δύσκολος ο αντίπαλος το Διδυμότειχο από τους Προσκυνητές;

Απάντηση: Ναι. Ηταν ποιο δυνατή ομάδα, περισσότερο καλή τακτικά αν και δεν μας απείλησε. Είχε καλή ανάπτυξη, προσπάθησε να παίξει με τη μπάλα από πίσω αλλά εμείς είχαμε καλό στήσιμο στον αγωνιστικό χώρο κυρίως στο αμυντικό μας κομμάτι.

Ερώτηση: Την περίοδο της διακοπής, τι θα ζητήσει ο Δημήτρης Σίτσας από τη διοίκηση; Θα πάει ο Αετός σε μεταγραφές;

Απάντηση: Εχουμε κάνει κάποιες επαφές με κάποιους παίκτες οι οποίοι θα μας βοηθήσουνε σε ορισμένες θέσεις που έχουμε πρόβλημα και εννοώ στη θέση του πλάγιου δεξιού αμυντικού, στις πτέρυγες αλλά και στη θέση του κεντρικού επιθετικού.  Θέλουμε κάποια ενίσχυση και θα δούμε τι μπορούμε να πάρουμε.

Πρέπει να ανεβάσουμε τον αριθμό του ρόστερ γιατί είμαστε πολύ λίγοι στον αριθμό. Είμαστε 20 αν βγάλουμε και τον Νάκου που δε μπορεί να μας βοηθήσει μέχρι τέλος της σεζόν, τότε πάμε στους 19.  Οπότε θέλουμε τρεις προσθήκες για να φτάσουμε στους 22. Να κάνουμε καλύτερη προπόνηση αλλά και να υπάρχουν καλύτερες συνθήκες στον πάγκο έτσι ώστε να βοηθηθεί περισσότερο η ομάδα. Εχουμε κάρτες, έχουμε τραυματίες, το πρωτάθλημα είναι μικρό και χρειάζεται μεγαλύτερο ρόστερ για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε.

 

Διαβάστε επίσης