Δημήτρης Σίτσας στους 93,7: «Εδραιωθήκαμε στην κατηγορία, όλοι μας υπολογίζουνε»

 Δημήτρης Σίτσας στους 93,7: «Εδραιωθήκαμε στην κατηγορία, όλοι μας υπολογίζουνε»

Δηλώσεις για το ματς που πέρασε με τον Πανσερραϊκό αλλά και για τον τελικό του Κυπέλλου με τα Λιμενάρια έκανε στους 93,7 ο προπονητής του Αετού Οφρυνίου Δημήτρης Σίτσας. Αναλυτικά.

Ερώτηση: Θα ήταν δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία στο ματς με τον Πανσερραϊκό;

Απάντηση:  Σίγουρα δικαιούμασταν κάτι παραπάνω από το τελικό αποτέλεσμα. Αν όχι την ισοπαλία, μπορεί και τη νίκη. Στο Β` μέρος ήμασταν πάρα πολύ καλοί ενώ χάσαμε και πολλές ευκαιρίες.  Δεν απειληθήκαμε καθόλου σ` ένα παιχνίδι όπου η ομάδα μας παρατάχθηκε με πολλές απουσίες. Δεν είχαμε στη διάθεση μας, τρεις αμυντικούς χαφ, τον Καραγιαννίδη, τον Ελέζι και τον Σίλντι. Νομίζω ότι σε γενικές γραμμές τα καταφέραμε καλά να καλύψουμε τα κενά. Δεν είχαμε τύχη στις πολλές ευκαιρίες που δημιουργήσαμε στο β` μέρος.   Είχαμε κλασσικές ευκαιρίες από πολύ κοντά και δεν μπορέσαμε τουλάχιστον να ισοφαρίσουμε.  Ηταν ελεύθερο παιχνίδι και στάθηκε καλά και ο Πανσερραϊκός. Χρησιμοποιήσαμε και πάλι παιδιά που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Από την εμφάνιση είμαι πολύ ικανοποιημένος, παρότι τους τραυματισμούς και μέσα στο παιχνίδι με αναγκαστικές αλλαγές του Δουμάνη κα του Παυλίδη.

Δεν ήρθε το αποτέλεσμα αλλά δεν μας βγάζει από τους στόχους μας. Θα είμαστε στην πρώτη πεντάδα ενώ πρέπει να δουλέψουμε με μεγαλύτερη περισυλλογή για τον τελικό της Μεγάλης Τετάρτης.

Για τους τραυματίες νομίζω ότι ο Καραγιαννίδης δύσκολα θα προλάβει τον τελικό όπως και ο Ελέζι.  Θα δούμε πως είναι τα πράγματα για τον Δουμάνη.

Ερώτηση: Είναι πολύ  νωρίς αλλά έχει κάνει κάποια συζήτηση ο Δημήτρης Σίτσας με τη διοίκηση για τη νέα σεζόν;

Απάντηση: Είναι αρκετά νωρίς. Υπάρχει μια ιδιαιτερότητα πάνω σε αυτό. Εγώ είμαι μέσα από το χωριό, οπότε αν θέλουμε να τα βρούμε  το συζητάμε και τελειώνουμε. Το θέμα είναι αν ο πρόεδρος και όλα τα παιδιά της διοίκησης είναι διατεθειμένοι να συνεχίσουνε  πάνω στο κομμάτι που δουλέψαμε φέτος. Στο να πάρουμε και να αξιοποιήσουμε παιδιά από την περιοχή. Το μπάτζετ της χρονιάς βγαίνει πολύ δύσκολα.  Εχουμε και παιδιά στην Ακαδημία που επίσης πρέπει να αξιοποιηθούν συν το χρόνο.  Ας τελειώσει πρώτα ο τελικός του Κυπέλλου που θέλουμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο και μετά θα μιλήσουμε. Να τελειώσει η χρονιά που ίσως αποδειχθεί και καλύτερη από πέρσι αφού το μπάτζετ ήταν μικρότερο και μετά θα καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι.

Καταφέραμε να εδραιωθούμε, να είμαστε πάλι από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, δώσαμε παίκτη σε μεγαλύτερη κατηγορία  και αν  πάρουμε το Κύπελλο θα είναι μια πολύ καλή χρονιά.

 

 

Διαβάστε επίσης