ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ : Ημερίδα με θέμα τις προοπτικές ανάπτυξης του Αλιευτικού Τουρισμού στην Καβάλα

 ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ : Ημερίδα με θέμα τις προοπτικές ανάπτυξης του Αλιευτικού Τουρισμού στην Καβάλα

Η «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» στο πλαίσιο υλοποίησης του σχεδίου τουριστικής προβολής  του Δήμου Καβάλας για το 2019 και του στρατηγικού σχεδιασμού της για την θωράκιση και ανάδειξη του τουριστικού μας προϊόντος και την επιμήκυνση  της τουριστικής περιόδου διοργανώνει σε συνεργασία με τον Δήμο Καβάλας και το Ινστιτούτο Αλιευτικών Ερευνών, ημερίδα με θέμα τις προοπτικές  ανάπτυξης  του Αλιευτικού Τουρισμού στην Καβάλα.

Η ημερίδα αφορά όχι μόνο τους αλιείς και τις επιχειρήσεις ειδών αλιείας  , αλλά και όλους  τους επαγγελματίες του τουρισμού καθώς o αλιευτικός τουρισμός δεν περιορίζεται εποχιακά και απαιτούνται συνέργειες για την επίτευξη του στόχου που έχει θέσει η διοίκηση της δημοτικής επιχείρησης που δεν είναι άλλος από το να καθιερωθεί η Καβάλα ως το κέντρο αλιευτικού τουρισμού της χώρας μας.

Στην ημερίδα την οποία θα προλογίσει η πρόεδρος της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» και πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης  Αναστασία Ιωσηφίδου , θα μιλήσουν  οι Γεώργιος και Κωνσταντίνος Λουρδής ως εκπρόσωποι της διαδικτυακής πλατφόρμας fishingtrips.gr , o δρ. Μάνος Κουτράκης διευθυντής ερευνών του Ινστιτούτου Αλιευτικών Ερευνών και ο Ηλίας Γιαρματζίδης εκπρόσωπος του Δήμου Καβάλας, ενώ θα ακολουθήσει διάλογος και κατάθεση ερωτήσεων από τους παρευρισκόμενους .

Η διοίκηση της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους αλλά και το ευρύ κοινό να παρακολουθήσουν και να συμμετέχουν ενεργά στις εργασίες της ημερίδας που θα λάβει χώρα το Σάββατο 16 Μαρτίου στις 18:00 στην Δημοτική Καπναποθήκη, στην πλατεία Καπνεργάτη της Καβάλας.

 

Διαβάστε επίσης