• 19 Μαρτίου 2024,

Δημοπρατήθηκε έργο ασφαλτοστρώσεων

 Δημοπρατήθηκε έργο ασφαλτοστρώσεων

Δημοπρατήθηκε χθες το πρωί στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας, στην τεχνική της υπηρεσία, έργο ασφαλτοστρώσεων, που καλώς εχόντων των πραγμάτων, πρόκειται να υλοποιηθεί την άνοιξη του 2018. Επρόκειτο για έργο ασφαλτοστρώσεων οδικού δικτύου Νομού Καβάλας, με προϋπολογισμό 400.000 ευρώ. Το έργο με τον πρώτο έλεγχο των δικαιολογητικών και της οικονομικής προσφοράς, φαίνεται να κερδίζει η εταιρία Κωνσταντινίδη, με έκπτωση 58%. Η προκήρυξη αναφέρει ασφαλτοστρώσεις σε τμήμα του δρόμου, μπροστά από τα δημοτικά κοιμητήρια και στη διαδρομή από αυτά μέχρι τη διασταύρωση με την Άσπρη Άμμο. Κατατέθηκαν συνολικά έξι προσφορές.

Ένα δεύτερο μέρος του έργου αφορά ασφαλτοστρώσεις στην είσοδο των Αμισιανών, κοντά στο αντλιοστάσιο της ΔΕΥΑΚ.  Πρόκειται για ασφαλτόστρωση 22.000 τετραγωνικών μέτρων. Από τη στιγμή που θα υπογραφεί σύμβαση με τον ανάδοχο, αυτός έχει προθεσμία έξι μήνες για την ολοκλήρωσή του. Καθώς όμως υπάρχει γραφειοκρατία και η χειμερινή περίοδος έρχεται, όλα δείχνουν ότι το έργο θα εκτελεστεί την άνοιξη του 2018.

Για ασφαλτοστρώσεις – το φθινόπωρο – ετοιμάζεται και ο Δήμος Καβάλας. Η εργολαβία με την οποία θα υπογραφεί σύμβαση είναι αυτή του έργου των ασφαλτοστρώσεων του 2017. Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Δημοσθένη Τουλκίδη ο Δήμος Καβάλας θα προλάβει τις διαδικασίες, προκειμένου το δικό του έργου να υλοποιηθεί το φθινόπωρο φέτος. (Φωτογραφία αρχείου)

Διαβάστε επίσης