Δήμος & Πνοή για το Θανάση Συρόπουλο

 Δήμος & Πνοή για το Θανάση Συρόπουλο

Με προσωπική παρέμβαση του Υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, θα καλυφθούν τα έξοδα της χειρουργικής επέμβασης στην οποία θα υποβληθεί ο συμπολίτης μας Θανάσης Συρόπουλος στις 8 Μαρτίου, στο Βερολίνο, προκειμένου να αφαιρεθεί ο όγκος που παρουσιάστηκε στο πρόσωπο του πριν από λίγα χρόνια.

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε το πρωί της Δευτέρας (3/2),στο Δημαρχιακό Μέγαρο, με τον κ. Συρόπουλο και την Πρόεδρο του Συλλόγου «ΠΝΟΗ», Ιωάννα Χατζηβαρύτη, ο κ. Κικίλιας επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του και του γνωστοποίησε ότι το ποσό των 40.000 ευρώ που απαιτείται για να αντιμετωπιστεί το σοβαρό πρόβλημα υγείας του 46χρονου Καβαλιώτη, θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου από τον ΕΟΠΥΥ.

Ο κ. Μουριάδης συνεχάρη τον Υπουργό Υγείας για την άμεση και ουσιαστική ανταπόκριση του, ενώ υπογράμμισε πως ο Δήμος Καβάλας θα είναι διαρκώς στο πλευρό τόσο του κ. Συρόπουλου, όσο και της οικογένειας του, μέχρι να τελειώσει η περιπέτεια που βιώνουν από το 2016.

Ο Θανάσης Συρόπουλος, εμφανώς συγκινημένος από τις τελευταίες εξελίξεις, ευχαρίστησε τον Υπουργό Υγείας για την πρωτοβουλία του, καθώς και τους πολίτες από διάφορα σημεία του πλανήτη που ήρθαν σε επαφή μαζί του το προηγούμενο διάστημα, για την αμέριστη στήριξη, οικονομική και ψυχολογική, μετά τη δημοσιοποίηση του προβλήματος του.

Κατόπιν των ανωτέρω, ο σύλλογος «ΠΝΟΗ», που κινήθηκε άμεσα για την οικονομική ενίσχυση του Θανάση Συρόπουλου, αποφάσισε, σύμφωνα με όσα επισήμανε στην ίδια συνάντηση η Πρόεδρος του, Ιωάννα Χατζηβαρύτη, να σταματήσει η διαδικασία συγκέντρωσης χρηματικών δωρεών και το ποσό που έχει ήδη κατατεθεί στον λογαριασμό του εν λόγω φορέα, να διατεθεί για την κάλυψη των δαπανών διαμονής των συγγενών του στο Ιατρικό Κέντρο της Γερμανίας.


Ο Σύλλογος ΠΝΟΗ για το Παιδί & την Οικογένεια προχωρεί στην παρακάτω ανακοίνωση.

ΣΤΑΜΑΤΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ ΘΑΝΑΣΗ ΣΥΡΟΠΟΥΛΟ.

Σήμερα το πρωί ο συμπολίτης μας είχε ενημέρωση ότι θα καλυφθούν τελικά τα έξοδα από τον ΕΟΠΠΥ για την επέμβαση του στη Γερμανία.

Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμά μας.

Τα χρήματα που ήδη συγκεντρώθηκαν θα αποδοθούν στον συμπολίτη μας για την κάλυψη όλων των επιπλέον μεγάλων εξόδων που θα προκύψουν πριν την επέμβαση, κατά την παραμονή του στην Γερμανία αλλά και κατά περίοδο της πολύμηνης αποκατάστασής του.

Του ευχόμαστε να πάνε όλα καλά και να επιστρέψει υγιής στην οικογένειά του.

Σε επόμενη ανακοίνωση μας θα κάνουμε γνωστό το ποσό που συγκεντρώθηκε από τις δωρεές σας.

Παρακαλούμε να κοινοποιήσετε την ανακοίνωσή μας για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη γνωστοποίηση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

( ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ )

Διαβάστε επίσης