• 2 Μαΐου 2024,

Δήμος Φιλιππίδης: «Κοντά ο κόσμος στην ομάδα, να μην υποτιμηθεί κανένας αντίπαλος» 

 Δήμος Φιλιππίδης: «Κοντά ο κόσμος στην ομάδα, να μην υποτιμηθεί κανένας αντίπαλος» 

Δηλώσεις για τα τρία εναπομείναντα παιχνίδια του ΑΟΚ έκανε ο παλαίμαχος άσσος Δήμος Φιλιππίδης. Αναλυτικά η συνέντευξη.

Ερώτηση: Τι πρέπει να προσέξει ο ΑΟΚ μέχρι τέλος του πρωταθλήματος;

Απάντηση: Πρώτα απ` όλα πρέπει ο κόσμος να είναι κοντά στην ομάδα σε αυτά τα τρία εναπομείναντα παιχνίδια που φυσικά θέλουνε μεγάλη προσοχή.  Πιστέψαμε από την αρχή στην ομάδα και με τις προσθήκες που έκανε τον Οκτώβριο και το Γενάρη,  έγινε ακόμη περισσότερο ποιοτική στο παιχνίδι της. Εχουμε έναν πολύ καλό προπονητή και κάποια παιχνίδια που δεν είχαμε τα ανάλογα αποτελέσματα οι άνθρωποι της διοικούσας τα διαχειρίστηκαν πολύ καλά.  Πρέπει να έρθει ο κόσμος να βοηθήσει την ομάδα. Να παραμείνει κοντά της και να δει τους αυριανούς πρωταθλητές.  Δεν είναι τυχαίο που έχει ο ΑΟΚ την καλύτερη άμυνα και επίθεση όχι μόνο στη Γ` Εθνική αλλά και σε άλλες κατηγορίες.  Ο ΑΟΚ ήταν πολύ καλός με τον Αλέξανδρο στο Α` μέρος ενώ σίγουρα τα παιδιά δεν ξεχάσανε τη μπάλα στην επανάληψη. Απλά ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι όπου υπήρχε το  άγχος και η πίεση, ότι πάση θυσία πρέπει να έρθουν οι τρεις βαθμοί.  Αυτή τη πίεση την έχουν όλοι. Πιστεύω τον Παύλο Δερμιτζάκη που διαχειρίζεται πολύ καλά την ομάδα. Σε αυτά τα ματς θα κάνουμε το 3 στα 3. Σίγουρα όμως τα παιδιά πρέπει να βγάλουνε ψυχή σε όλα τα ματς που μένουν. Να δώσουν τα πάντα.  Πιστεύω ότι σε 1 μήνα θα είναι οι αυριανοί πρωταθλητές της κατηγορίας. Δεν είναι εύκολο αλλά πρέπει να καταθέσουν τη ψυχή τους.  Δεν πρέπει να υποτιμηθεί κανένας αντίπαλος. Αυτό είναι το μήνυμα που θέλω να δώσω.

Ερώτηση: Τελικά αποδείχθηκε δύσκολο το πρωτάθλημα. 

Απάντηση: Πάρα πολύ δύσκολο. Δε μπορείς να ξέρεις το θα σου βγει σε κάθε παιχνίδι. Μετά υπάρχουν οι κάρτες, οι τραυματισμοί που όλα αυτά επηρεάζουν.   Το ενθαρρυντικό είναι ότι σε κάποια παιχνίδια σηκώσανε μεγάλο βάρος και κάποια νέα παιδιά, δείγμα της πολύς καλής δουλειάς που κάνει ο Παύλος Δερμιτζάκης.  Επίσης βοήθησε σε μεγάλο βαθμό η προσθήκη του Μαρκόπουλου τον Οκτώβριο. Έδωσε μεγάλη ψυχή στην ομάδα. Το κυριότερο ότι βάζει γκολ και παροτρύνει όλα τα παιδιά.

Η κατηγορία είναι πολύ δύσκολη. Μπράβο σε όλα τα παιδιά αλλά πρέπει αυτό να μείνει και μετά τα τρία παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας.

 

Διαβάστε επίσης