• 26 Φεβρουαρίου 2024,

Δήμος Καβάλας: Επιτυχημένο το τουρνουά ποδοσφαίρου σάλας φιλανθρωπικού χαρακτήρα (φωτογραφίες)

 Δήμος Καβάλας: Επιτυχημένο το τουρνουά ποδοσφαίρου σάλας φιλανθρωπικού χαρακτήρα (φωτογραφίες)

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το τουρνουά ποδοσφαίρου σάλας φιλανθρωπικού χαρακτήρα που διοργάνωσε το απόγευμα του Σαββάτου 18 Μαρτίου 2023 ο Α.Μ.Σ. Πολυστύλου, σε συνεργασία με την ειδική σύμβουλο του Δημάρχου Καβάλας σε θέματα Ψυχικής Υγείας, Στέλλα Αργυρίου, και τη συμμετοχή της Δόξας Αμυγδαλεώνα, του Κεραυνού Κρηνίδων και της ποδοσφαιρικής ομάδας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας.

Οι ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων κέρδισαν το ζεστό χειροκρότημα των θεατών που βρέθηκαν στις κερκίδες του κλειστού γηπέδου του 6ου Λυκείου Καβάλας, καθώς εκτός από το θέαμα που πρόσφεραν, κατάφεραν να στείλουν και ένα ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται αυτή την περίοδο.

Πριν από την έναρξη των αναμετρήσεων κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον θάνατο του Ιορδάνη Αδαμάκη, στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, και την πρόσφατη απώλεια του 13χρονου ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Καβάλας, Γιάννη Γιαννικόπουλου.

Τα έσοδα του εν λόγω τουρνουά θα ενισχύσουν την όμορφη πρωτοβουλία “Αγκαλιά Αλληλεγγύης” για το Πάσχα, που καθιέρωσε τα τελευταία χρόνια ο Δήμος Καβάλας, προκειμένου να βοηθήσει τα παιδιά που έχουν πραγματική ανάγκη.

Στη σημερινή εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, ο βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Πασχαλίδης, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Τάνια Ελευθεριάδου, ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Αλέξης Πολίτης, η γενική γραμματέας του Δήμου Καβάλας, Χριστίνα Ταβουλτσίδου, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Λεωνίδας Παππάς, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, Απόστολος Χρόνης, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Πολυστύλου, Γιώργος Λόλακας, οι Πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου Καβάλας, Ανθή Χατζηφραντζή και Κατερίνα Μαρκάκη, ο Πρόεδρος της ΕΠΣΚ, Γιώργος Πριονίδης, ο πρώην βουλευτής, Δημήτρης Εμμανουηλίδης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας, Ντίνος Κλειτσιώτης και η γυμνάστρια, Ρεγγίνα Μακέδου.

Νικήτρια του τουρνουά ποδοσφαίρου σάλας αναδείχτηκε η ομάδα του Κεραυνού Κρηνίδων, ενώ αναμνηστικές πλακέτες και έπαινοι δόθηκαν και στις υπόλοιπες ομάδες. Μετά το πέρας των αναμετρήσεων, οι εκπρόσωποι των ομάδων που συμμετείχαν στο τουρνουά τίμησαν τον Δήμαρχο Καβάλας, Θόδωρο Μουριάδη, για τη συμβολή στη διοργάνωση της εκδήλωσης.

πηγή: Δήμος Καβάλας

Διαβάστε επίσης