• 2 Μαΐου 2024,

Δήμος Νέστου: Εργασίες αναβάθμισης με ανακατασκευή των πεζοδρομίων και αισθητικές παρεμβάσεις στις πλατείες (φωτογραφίες)

 Δήμος Νέστου: Εργασίες αναβάθμισης με ανακατασκευή των πεζοδρομίων και αισθητικές παρεμβάσεις στις πλατείες (φωτογραφίες)

Σε ανακατασκευή πεζοδρομίων με δικά του συνεργεία, προχωράει ο Δήμος Νέστου στην περιοχή του Προαστίου.

Η κατασκευή των νέων πεζοδρομίων εκατέρωθεν της οδού, περιλαμβάνει φωτισμό και δέντρα σκίασης. Η επίστρωση γίνεται με αντιολισθητικές πλάκες σε πλάτος 2m, δίνοντας προσβασιμότητα στους πεζούς. Με το έργο αυτό, εξασφαλίζεται στους δημότες καλύτερη και ασφαλέστερη διέλευση στους δρόμους.

Η προσπάθεια αναβάθμισης θα συνεχιστεί και σε άλλες οδούς στην ίδια περιοχή. Παράλληλα ετοιμάζεται ομοίως, η ανακατασκευή και στην Πλατεία Μακεδονίας. Μετά την ολοκλήρωση τους ο Δήμος με ανάλογες ενέργειες θα συνεχίσει την διαδικασία μέχρι το Φθινόπωρο και σε άλλες περιοχές.

Ζητούμε την κατανόηση των δημοτών μας για την ταλαιπωρία.


Παρεμβάσεις και καλλωπισμός πλατειών

Ο Δήμος Νέστου μέσω των υπηρεσιών Πρασίνου και Καθαριότητας, προχώρησε στον εξωραϊσμό και καλλωπισμό πλατειών. Οι υπηρεσίες του Δήμου συντονισμένα και με σχέδιο, θα συνεχίσουν την προσπάθεια αναβάθμισης και σε άλλα σημεία του Δήμου.

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης