Δήμος Νέστου: Ξεκίνησε η διανομή τροφίμων μέσω του ΤΕΒΑ (φωτογραφίες+video)

 Δήμος Νέστου: Ξεκίνησε η διανομή τροφίμων μέσω του ΤΕΒΑ (φωτογραφίες+video)

Ξεκίνησε από σήμερα Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου διανομή τροφίμων από το Ν.Π.Δ.Δ. ΕΥνεστία του Δήμου Νέστου μέσω του προγράμματος TEBA/FEAD, και συγκεκριμένα είδη παντοπωλείου, ΒΥΣ, ελαιόλαδο, κρέας και φέτα. θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 18 Σεπτεµβρίου 2020 κατά τις ώρες 8:00 π.µ. – 14:00 µ.µ. και πραγματοποιείται στον χώρο διανομής προϊόντων του προγράµματος ΤΕΒΑ, που βρίσκεται στην πλατεία Μακεδονίας (απέναντι από το ΚΤΕΛ).

Ξεκίνησε από σήμερα Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου διανομή τροφίμων από το Ν.Π.Δ.Δ. ΕΥνεστία του Δήμου Νέστου μέσω του…

Gepostet von Δήμος Νέστου – Δήμαρχος am Montag, 14. September 2020


«Οι μαθητές στα θρανία τους»

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου ο καθιερωμένος Αγιασμός σε όλα τα Σχολεία του Δήμου Νέστου, που σηματοδότησε και επίσημα την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2020-21.

Ο Δήμαρχος Νέστου Σάββας Μιχαηλίδης συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Β’θμιας Εκπαίδευσης Ζήση Κογκαλίδη, επισκέφθηκε και ήταν παρών στους Αγιασμούς στα σχολεία της Β’θμιας Εκπαίδευσης.

Ο Δήμαρχος καλωσόρισε τους μαθητές και τις μαθήτριες, ευχόμενος να είναι δημιουργική η φοίτηση στο σχολείο, ενώ ενθάρρυνε τους δασκάλους και τους καθηγητές να συνεχίσουν το πολύ καλό έργο τους, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας της υγείας.

“Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, εύχομαι ολόψυχα υγεία σε όλους, δύναμη στους γονείς για να προσφέρουν την απαραίτητη στήριξη στα παιδιά τους και δημιουργικότητα στους εκπαιδευτικούς μας, στο δύσκολο έργο τους.

Στους μαθητές και τις μαθήτριες του τόπου μας, εύχομαι η ζωντάνια της νιότης τους να συνοδεύεται από υπομονή, διαρκή προσπάθεια και πίστη στις δυνάμεις τους.

Ο Δήμος μας, μέσω των Σχολικών Επιτροπών Α΄/θμιας και Β΄/θμιας Εκπαίδευσης και με γνώμονα την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων, θα είναι διαρκώς αρωγός καθ’ όλη τη διάρκεια της νέας αυτής χρονιάς.

Καλή σχολική χρονιά και καλή πρόοδο!”

Ο Δήμαρχος Νέστου
Σάββας Μιχαηλίδης

Διαβάστε επίσης