• 10 Μαΐου 2024,

Δήμος Παγγαίου με τεχνικό πρόγραμμα

 Δήμος Παγγαίου με τεχνικό πρόγραμμα

Στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παγγαίου εγκρίθηκε το τεχνικό πρόγραμμα έργων του 2018. Τα δύο προηγούμενα έτη ο Δήμος Παγγαίου λόγω οικονομικών προβλημάτων δεν είχε τεχνικό πρόγραμμα. Αυτό που εγκρίθηκε χθες έχει συνολικό προϋπολογισμό 1,7 εκ ευρώ. Ξεχωρίζουν τα έργα ανακαίνισης Π. Χαρών (400.000 ευρώ), ανάπλασης πεζόδρομου Νέας Περάμου (500.000 ευρώ), διάφορες ασφαλτοστρώσεις (340.000 ευρώ).

Στη συνεδρίαση συζητήθηκαν και εγκρίθηκαν συμμετοχές του Δήμου σε προγράμματα Ίντερεκ όπως επίσης η συμμετοχή του Δήμου Παγγαίου στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 100.000 ευρώ στην Αναπτυξιακή Καβάλας. «Η Αναπτυξιακή Καβάλας δεν κινδυνεύει» δήλωσε στη συζήτηση ο κ. Φ. Αναστασιάδης, μετά από παρατήρηση και ερώτηση του κ. Μπόνου. Ο Δήμαρχος Παγγαίου που είναι πρόεδρος της Αναπτυξιακής, θύμισε ότι η εταιρία πέτυχε έγκριση προτάσεων της στα προγράμματα Leader Αλιείας- Πολυταμειακό ύψους 15 εκ ευρώ.

Χθες ο Δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης αναχώρησε για την Αθήνα, όπου θα βρίσκεται για διάφορες συναντήσεις για δύο ημέρες.

Διαβάστε επίσης