• 20 Μαΐου 2024,

Διοικητικό πρόστιμο για καύση ξηρών χόρτων στον Δήμο Παγγαίου

 Διοικητικό πρόστιμο για καύση ξηρών χόρτων στον Δήμο Παγγαίου

Φωτογραφία αρχείου

Σύλληψη και επιβολή διοικητικών προστίμων σε Μύκονο, Λάρισα, Καβάλα και Ηλεία


  • Συνελήφθη χθες, 08 Μαΐου  2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από Αξιωματικούς του Κλιμακίου Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Κ.Α.Ε.Ε.) Νοτίου Αιγαίου, ημεδαπός, ως υπαίτιος πρόκλησης πυρκαγιάς σε οικοπεδικό χώρο, στην περιοχή Αλευρίτης στην Άνω Μερά, στο νησί της Μυκόνου. Στον ανωτέρω επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, αξίας 2.148€.
  • Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 937,5€, χθες, 08 Μαΐου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Λάρισας, σε ημεδαπό, ο οποίος είχε προβεί σε καύση ξηρών χόρτων, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην Τ.Κ. Μαυρολίθου, του δήμου Τυρνάβου στη Λάρισα.
  • Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 937,5€, σήμερα, 09 Μαΐου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλ ους της Π.Υ. Ελευθερούπολης, σε ημεδαπό, ο οποίος είχε προβεί σε καύση ξηρών χόρτων, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην Τ.Κ. Παλαιοχωρίου, του δήμου Παγγαίου στην Καβάλα.
  • Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 1.875€, σήμερα, 09 Μαΐου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Πύργου, σε ημεδαπό, ο οποίος είχε προβεί σε καύση ξηρών χόρτων, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην Τ.Κ. Γρανιτσεΐκων του δήμου Πύργου στην Ηλεία.

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης