Διονύσης Σκουλίδας: «Ομάδα με υψηλούς στόχους ο ΓΣΕ»

 Διονύσης Σκουλίδας: «Ομάδα με υψηλούς στόχους ο ΓΣΕ»

Δηλώσεις στη επίσημη σελίδα του ΓΣΕ στο facebook έκανε ο «μπόμπερ» Διονύσης Σκουλίδας ο οποίος προς το παρόν είναι και ο  πρώτος σκόρερ της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Αρχικά αναφέρθηκε στο παιχνίδι που πέρασε και τη μεγάλη νίκη του ΓΣΕ επί της ΕΚ Καβάλας: «Γνωρίζαμε τι σημασία έχει αυτό το ντέρμπι για την ομάδα  και τους ανθρώπους  που μας στηρίζουν σε όλα τα ματς ενώ  εγώ  και άλλα παιδιά δεν είμαστε από το νομό. Ήταν πολύ σημαντική νίκη για μας. Επεκτείνουμε το καλή αγωνιστική στην οποία βρισκόμαστε. Είμαστε πολύ καλά ψυχολογικά. Αγωνιστικά κάναμε κάποια λάθη στην τακτική. Ψυχολογικά είμαστε 100% έτοιμοι και για το επόμενο ματς. Πιστεύω ότι με την Καβάλα δείξαμε ότι είμαστε μια ομάδα συμπαγής και έτοιμοι για οποιαδήποτε παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας».

Για το ματς του Σαββάτου με το Ψυχικό τόνισε: «Παίζουμε με μια ομάδα η οποία διαθέτει παιδιά με μεγάλη εμπειρία. Προσωπικά γνωρίζω κάποια παιδιά από την ομάδα του Ψυχικού. Σίγουρα θα είναι μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση.  Παίζουμε στην έδρα μας, πρέπει να τρέξουμε, πρέπει να δείξουμε την ενέργεια που δείχνουμε κάθε Σάββατο. Θα έχουμε σίγουρα τον κόσμο δίπλα μας και αν πάνε όλα καλά βάσει του πλάνου, θα είμαστε νικητές».

Για την που μπορεί να φτάσει ο ΓΣΕ στο φετινό πρωτάθλημα είπε τα εξής: «Δε θέλω να δώσω υποσχέσεις. Ποτέ δεν το κάνω αυτό. Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα κάθε Σάββατο θα βλέπετε μια ομάδα η οποία θα παίζει σκληρά και θα δίνει το 100%. Εφόσον γίνεται αυτό, μπορούμε να είμαστε νικητές κάθε Σάββατο. Έχουμε υψηλούς στόχους σαν ομάδα. Φυσικά έχω και εγώ προσωπικούς στόχους. Θεωρώ ότι θα φτάσουμε αρκετά ψηλά».

Τέλος αναφέρθηκε και στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας: «Είναι πάρα πολύ ιδιαίτερο πρωτάθλημα φέτος. Πιστεύω ότι είναι από τα καλύτερα των τελευταίων ετών. Υπάρχουν πολλές ανατροπές και νίκες που κανείς δεν περίμενε σε έδρες δύσκολες. Θα δούμε πολλά πράγματα φέτος. Έχουμε πολλούς αγώνες μπροστά μας και πιστεύω ότι θα δούμε ωραία πράγματα.

Διαβάστε επίσης