• 29 Μαρτίου 2024,

Διπλή ευκαιρία με Παρί στο 2.02

 Διπλή ευκαιρία με Παρί στο 2.02

Λαμπερό είναι το κουπόνι της Τετάρτης (08/03), οι αγώνες για το Τσάμπιονς Λιγκ τραβούν το ενδιαφέρον, ενώ δράση υπάρχει και εντός συνόρων σε Σούπερ Λιγκ και Κύπελλο Ελλάδας. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει δυνατό προγνωστικό για το σπουδαίο παιχνίδι Μπάγερν – Παρί Σεν Ζερμέν από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης.

Η Μπάγερν Μονάχου προέρχεται από εκτός έδρας επικράτηση (1-2) απέναντι στη Στουτγκάρδη, ενώ συγκατοικεί με τη Ντόρτμουντ στην κορυφή της βαθμολογίας της Μπουντεσλίγκα. Αυτή ήταν η έκτη νίκη στα εφτά τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ είχε προηγηθεί το 3-0 επί της Ουνιόν Βερολίνου. Είχε απώλειες στο γήπεδό της το τελευταίο διάστημα, καθώς κέρδισε μόλις τις δυο από τις πέντε πιο πρόσφατες αναμετρήσεις. Στους τέσσερις από τους έξι τελευταίους εντός αγώνες της, μάλιστα, δεν κράτησε ανέπαφη την εστία της.

Έχει βρει για τα καλά ρυθμό η Παρί Σεν Ζερμέν, που επικράτησε με 4-2 επί της Ναντ. Αυτή ήταν η τρίτη σερί νίκη της, καθώς είχαν προηγηθεί αυτές επί των Μαρσέιγ (0-3) και Λιλ (4-3). Μεγάλο ατού της είναι η αποτελεσματικότητά της, καθώς διαθέτει την καλύτερη επίθεση στη Λιγκ 1, με 66 γκολ σε 26 ματς, 11 εκ των οποίων στα τρία τελευταία. Τα καταφέρνει μακριά από την έδρα της, μετρώντας τέσσερις νίκες στους έξι πιο πρόσφατους αγώνες. Μπορεί να εκμεταλλευτεί την καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται και να φύγει αήττητη από το Μόναχο, κόντρα στη Μπάγερν, που προκρίνεται στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και με ισοπαλία. Θα επιλέξουμε Χ2 (Δ.Ε.) σε απόδοση 2.02.

Δείτε καθημερινά τα πιο δυνατά προγνωστικα για όλα τα αθλήματα στο Betarades.gr!

 

 

Διαβάστε επίσης