• 25 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα.

«ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΡΙΟ»: Μία ολόφρεσκια Stand Up Comedy παράσταση στη «Μυροβόλο Άνοιξη»!

 «ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΡΙΟ»: Μία ολόφρεσκια Stand Up Comedy παράσταση στη «Μυροβόλο Άνοιξη»!

Η Ήρα Κατσούδα και ο Κωνσταντίνος Μπούρας – Μπαϊμάκος είναι φίλοι και συνεργάτες εδώ και χρόνια.

Έχουν μοιραστεί μυστικά, ξενύχτια, πάρτι και δουλειές, αλλά πότε έως τώρα μια από κοινού παράσταση. Και επειδή αυτή η παράσταση ήταν στο bucket list τους (αλλά κυρίως επειδή ετοιμάζουν μανιωδώς τις νέες τους σόλο παραστάσεις) έφτασε η ώρα για την καλοκαιρινή τους παράσταση «ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΡΙΟ»!

Τόσο καιρό γράφουν – σβήνουν, σημειώνουν – ξεσημειώνουν και πλέον είναι έτοιμοι να σαρώσουν τις καλοκαιρινές σκηνές!(όχι τις σκηνές camping, καταλαβαίνετε τι εννοούν). Παλιά αγαπημένα κείμενα μαζί με νέο υλικό μπαίνουν στο μπλέντερ και δημιουργούν μία μοναδική stand up comedy παράσταση που δεν πρέπει να χάσετε.

Ήρα Κατσούδα: Η Ήρα Κατσούδα ασχολείται επαγγελματικά µε το stand up comedy, με συνεχείς παραστάσεις σε Αθήνα αλλά και σε όλη την Ελλάδα.Tο 2017 παρουσίασε την πρώτη σόλο της παράσταση «Xωρίς Γλουτένη» και το 2019 το «Για Γυναίκα, καλή είναι» Από τον Οκτώβριο του 2022 μετράει την 3η της σόλο παράσταση το «ΜΙΝΙΜΑΛ» το οποίο ήταν sold out επί δύο σεζόν σε Αθήνα και έκανε μια επιτυχημένη πανελλαδική αλλά και δυο Ευρωπαϊκές περιοδείες.

Ο Κωνσταντίνος Μπούρας-Μπαϊμάκος γεννήθηκε στην Αθήνα το Σάββατο 17 Ιανουαρίου του 1987 στις 9:00 το πρωί, ενώ έξω χιόνιζε. Σπούδασε Γραφιστική στο Α’ ΤΕΙ Αθηνών, αλλά τον τράβηξε κάτι που έχει πραγματικά λεφτά.

Τα παράνομα στοιχήματα.. Με την κωμωδία ασχολείται ως βιτρίνα. Όταν ήταν μικρός, οι γονείς του για τιμωρία, του έδωσαν δύο επίθετα και τον υποχρέωναν να παρακολουθεί για ώρες βιντεάκια stand up. Έτσι, το 2013 αποφάσισε να τους εκδικηθεί, οπότε ξεκίνησε να κάνει κι αυτός κωμωδία.

Μιλάει για τις σχέσεις, το σεξ, τη ζωή και το θάνατο, συχνά όχι με αυτήν την σειρά. Το 2021 παρουσίασε την πρώτη του σόλο παράσταση με τίτλο “ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ”, η οποία κυκλοφόρησε στο YouTube τον Ιούνιο του 2024. Έχει παρουσιάσει πληθώρα ζωντανών event (από πάρτυ και αγώνες beach volley μέχρι εταιρικά καραόκε και το καρναβάλι της Μεγαλόπολης), ενώ παράλληλα δραστηριοποιείται και στον χώρο του YouTube.

Μυροβόλος Άνοιξις

Παρασκευή 12 Ιουλίου στις 21:00

Ερ. Σταυρού, 20

6948728217

Γενική Είσοδος 10€ 

Διαβάστε επίσης