• 17 Ιουνίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. keybank login

Δωρεά 4 φορητών φαρμακείων πρώτων βοηθειών στις Ομάδες ΔΙ.ΑΣ. και Δικύκλων Τροχαίας Καβάλας

 Δωρεά 4 φορητών φαρμακείων πρώτων βοηθειών στις Ομάδες ΔΙ.ΑΣ. και Δικύκλων Τροχαίας Καβάλας

Στο πλαίσιο υποστήριξης και υποβοήθησης του αστυνομικού έργου, η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης προέβη την 23/05/2024 στην Καβάλα σε δωρεά τεσσάρων φορητών φαρμακείων πρώτων βοηθειών (Emergency First Aid Kit), τα οποία παρουσία του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας Αστυνομικού Διευθυντή ΣΙΜΟΥΔΗ Κωνσταντίνου, αποδόθηκαν στην Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Καβάλας και στην Ομάδα Δικύκλων του Τμήματος Τροχαίας Καβάλας.

Η εν λόγω προσφορά είναι επιχειρησιακός εξοπλισμός υψηλής ποιότητας ο οποίος εκτός των άλλων, έκαστος περιλαμβάνει δύο τουρνικέ, αιμοστατικό επίδεσμο τύπου Ισραήλ, ισοθερμική κουβέρτα ,ιατρικό ψαλίδι, επιδέσμους διαφόρων τύπων κ.α., είδη τα οποία μπορούν να υποστηρίξουν την παροχή Πρώτων Βοηθειών οπουδήποτε και οποτεδήποτε αυτό χρειαστεί.

Την Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Α.Μ.Θ. εκπροσώπησαν κατά την παραλαβή των ειδών ο Πρόεδρος της Ένωσης ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΣ Άγγελος, ο Γενικός Γραμματέας ΝΤΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ Πέτρος και ο Αντιπρόσωπος στην ΠΟΑΞΙΑ ΚΟΨΙΔΑΣ Αθανάσιος.

Η Ένωσή μας εντοπίζοντας την αναγκαιότητα για ακόμα καλύτερες παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες και για ασφαλή εκτέλεση των καθηκόντων του αστυνομικού προσωπικού, με την εν λόγω δωρεά αναβαθμίζεται και ενισχύεται ο επιχειρησιακός εξοπλισμός των Υπηρεσιών που βρίσκονται καθημερινά στην πρώτη γραμμή.

Τέλος, δεσμευόμαστε να καταβάλλουμε οποιαδήποτε άλλη δυνατή προσπάθεια προς την κατεύθυνση βελτίωσης των συνθηκών εκτέλεσης των καθηκόντων των συναδέλφων μας.

ΕΝΩΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ

Διαβάστε επίσης