• 2 Μαΐου 2024,

Δωρεά από τη Νυρεμβέργη

 Δωρεά από τη Νυρεμβέργη

Παραδόθηκε στις υπηρεσίς του Δήμου Καβάλας την Πέμπτη 18 Μαϊου 2017, 1 παλέττα με 42 ΗΥ, 6 οθόνες, 2 εκτυπωτές Laser με τα παερκλόμενά τους, καλώδια, ποντίκια κτλ, δωρεά του συλλόγου αδελφοποίησης Νυρεμβέργης – Καβάλας „ΦΙΛΟΣ“, που προορίζονται για σχολεία όλων των βαθμίδων και κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου Καβάλας.

Αυτή η αποστολή είναι η 7η κατά σειρά τα τελευταία 7 χρόνια για τον δήμο Καβάλας. Έχουν σταλεί τα τελευταία 7 χρόνια στην Καβάλα περισσότερα από 300 ΗΥ, εκ των οποίων τα τελευταία 3 χρόνια 180 ΗΥ. Το Δ.Σ. του συλλόγου “Φίλος” Α.Σ. σε παλαιότερή του συνεδρίαση είχε αποφασίσει να συλλέγονται και να στέλνωνται οι ΗΥ με φορτηγό στον δήμο Καβάλας επειδή οι υπηρεσίες του δήμου έχουν καλλίτερη επίγνωση των αναγκών των διαφόρων υπηρεσιών. Έτσι αποφεύγεται για τον σύλλογο ο κατακερματισμός και η πολυδιάσπαση του υλικού.

Το κόστος των όλων μεταφορών μέχρι τώρα έχει αναλάβει και έχει καλύψει η “Δημωφέλεια” Καβάλας. Τη μερίδα του λέοντος των προαναφερθένων ΗΥ τα έχει χορηγήσει το τμήμα IT της εταιρείας Semikron Elektronik που υποστηρίζει αυτές τις προσπάθειες από το 2005. Για αυτή την διαρκή υποστήριξη τους ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά.

Από την Νυρεμβέργη  Ξώγνος Α. Σωτήρης  “Φίλος” Α.Σ.

Διαβάστε επίσης