• 20 Μαΐου 2024,

Δωρεά δύο πολυθρονών χημειοθεραπείας στο Ογκολογικό τμήμα του Νοσοκομείου Καβάλας (φωτογραφίες)

 Δωρεά δύο πολυθρονών χημειοθεραπείας στο Ογκολογικό τμήμα του Νοσοκομείου Καβάλας (φωτογραφίες)

Την Τετάρτη 13/12/2023, είχαμε τη χαρά σαν Σύλλογος Εθελοντών κατά του καρκίνου, να κάνουμε μια μεγάλη ΔΩΡΕΑ προς το Ογκολογικό τμήμα του Νοσοκομείου Καβάλας, προσφέροντας δύο πολυθρόνες χημειοθεραπειών.

Τόσο οι δύο Ογκολόγοι του τμήματος, κος Βαγιωνάς Αναστάσιος και κ. Μαλλιαρού Νικολέτα όσο και το Νοσηλευτικό προσωπικό, μας ευχαρίστησαν γι αυτή την δωρεά αγάπης προς το Ογκολογικό τμήμα και τους Ογκολογικούς ασθενείς.

Βέβαια στην συνομιλία που είχαμε με τους γιατρούς, μας τόνισαν την ανάγκη για πρόσληψη Νοσηλευτικού προσωπικού το οποίο είναι ελάχιστο, ενώ οι Ογκολογικοί ασθενείς πάρα πολλοί και καθίσταται επιτακτική η ανάγκη πρόσληψης νέου Νοσηλευτικού προσωπικού αλλά και Ακτινοθεραπευτικού μηχανήματος.

Ας ακούσουν οι αρμόδιοι τοπικοί φορείς ένα σοβαρότατο πρόβλημα που προκύπτει μέσα στην Καβάλα και επιτέλους ας ενδιαφερθούν ιδιαίτερα οι Βουλευτές μας να γίνουν τέτοια σημαντικά βήματα που πρέπει να μπουν σε μια σειρά προτεραιότητας.

Να μην κλείνει κανείς τα αυτιά σε ζητήματα που αφορούν την υγεία. Είναι ένα ζήτημα πολλών χρόνων που επιτέλους πρέπει να ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ.

πηγή: Σύλλογος Εθελοντών κατά του Καρκίνου Ν. Καβάλας

Διαβάστε επίσης