• 25 Απριλίου 2024,

Δωρεάν rapid tests σε Καβάλα, Κεραμωτή και Παράδεισο

 Δωρεάν rapid tests σε Καβάλα, Κεραμωτή και Παράδεισο

Δεδομένης της έξαρσης κρουσμάτων κορωνοϊού που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα στην Χώρα μας αλλά και στην περιοχή μας, με σκοπό την έγκαιρη ανίχνευση ασυμπτωματικών φορέων του ιού και την προστασία της υγείας των πολιτών, η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας δια της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας σε συνεργασία με τις κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ, θα διοργανώσουν δειγματοληψίες με rapid tests για τους κατοίκους της Καβάλας, την Τρίτη 20 και την Τετάρτη 21 Απριλίου 2021, στην αίθουσα συνεδριάσεων «Νικόλαος Μάρτης» στο ισόγειο του Διοικητηρίου από τις 09:30 έως τις 14:30.

Όποιος επιθυμεί μπορεί να προσέλθει τις αναφερόμενες μέρες και ώρες για να κάνει το τεστ, δωρεάν και χωρίς ραντεβού. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


Δωρεάν rapid tests και σε Κεραμωτή – Παράδεισο

Ο Δήμος Νέστου σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, την Τρίτη 20 και Πέμπτη 22 Απριλίου 2021,θα πραγματοποιήσει δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης κορωνοϊού (rapid covid-19 test) στα Τοπικά Διαμερίσματα Κεραμωτής και Παραδείσου:

20/04/2021 Στην Κεραμωτή, στο κτήριο του Παλαιού Δημαρχείου κατά τις ώρες 12:30 – 14:30

22/04/2021 Στον Παράδεισο, στο αγροτικό Ιατρείο κατά τις ώρες 12:30 – 14:30

Για το συγκεκριμένο σκοπό, οι δημότες μπορούν να μετακινηθούν με τον κωδικό 1, (μετάβαση σε ιατρό) και θα πρέπει να έχουν μαζί τους τον ΑΜΚΑ. Παρακαλούνται οι δημότες μας να τηρήσουν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

(ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ)


2 θετικά περιστατικά στη Νέα Καρβάλη – 6 στην Ελευθερούπολη

Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι γρήγορης ανίχνευσης αντιγόνου στο ΚΑΠΗ Νέας Καρβάλης. Το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ που βρέθηκε στην περιοχή έλαβε και εξέτασε συνολικά 62 δείγματα, από τα οποία θετικά ήταν τα 2. Πρόκειται για κατοίκους της Καβάλας και της Καρβάλης.

Τέλος, στο ΚΑΠΗ Ελευθερούπολης -όπου επίσης σήμερα το πρωί είχε προγραμματιστεί δειγματοληπτικός έλεγχος- εντοπίστηκαν 6 θετικά περιστατικά μετά από έλεγχο 40 δειγμάτων.

Διαβάστε επίσης