• 30 Απριλίου 2024,

«Δώσαμε το στίγμα της παρουσίας του συνδυασμού μας στις εκλογές»

 «Δώσαμε το στίγμα της παρουσίας του συνδυασμού μας στις εκλογές»

Φανερά ικανοποιημένη η κ. Ευαγγελία Δρακονάκη από την προεκλογική εκδήλωση της περασμένης Πέμπτης, τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Χαράλαμπου Χρυσανίδη.

Υποψήφια με το συνδυασμό του κ. Χρυσανίδη, περιγράφει την ουσία του προεκλογικού γεγονότος. Αισιόδοξη ότι οι Καβαλιώτες ήδη ξεχωρίζουν την προσπάθεια και λόγω της εμπειρίας του επικεφαλής.

Η κ. Δρακονάκη είπε μεταξύ άλλων στην Πρωινή:

«Η εκδήλωση του συνδυασμού μας την περασμένη Πέμπτη είχε τον κόσμο που περιμέναμε να έχει. Δεδομένων και των γενικότερων συνθηκών. Είμαστε στην καρδιά του Καλοκαιριού. Πολλοί- ακόμη και συνυποψήφιοι μου- απουσιάζουν από την Καβάλα για διάφορους λόγους. Συχνά λόγω διακοπών.

Παρόλα αυτά θα έλεγα ότι ήταν μια ταπεινή έναρξη της προεκλογικής μας προσπάθειας. Λέω ταπεινή κι εννοώ ότι ήταν μια προεκλογική εκδήλωση και όχι φιέστα. Σεβαστήκαμε την αναγκαιότητα να μην είναι κλειστός ο δρόμος μπροστά από το εκλογικό μας κέντρο.

Λάβαμε όλες τις προβλεπόμενες αδειοδοτήσεις. Ο κ. Χρυσανίδης δεν είχε στο μυαλό του να κάνει μια πολιτική φιέστα, φαντασμαγορική με κλείσιμο δρόμων και δημιουργία κυκλοφοριακών προβλημάτων. Αυτό εννοώ με τον χαρακτηρισμό ταπεινή εκδήλωση.

Δεν υποτιμώ τίποτα απ’ όσα έγιναν στην εκδήλωση μας. Βλέπουμε από την άλλη πλευρά τι λεφτά ξοδεύονταν και ξοδεύονται. Βλέπουμε ταυτόχρονα και το αποτέλεσμα αυτών των δαπανών. Για ‘μενα το σημαντικότερο της εκδήλωσης είναι ότι δώσαμε το στίγμα της παρουσίας του συνδυασμού μας στις εκλογές.

Πιστεύω πραγματικά ότι οι Καβαλιώτες θα δηλώσουν με την ψήφο τους την εμπιστοσύνη τους στις ικανότητες του κ. Χρυσανίδη. Στην εμπειρία, στο ήθος του. Στο όραμα του ιδίου αλλά και του επιτελείου του. Εκτίμηση μου είναι ότι ο Χρυσανίδης θα προχωρήσει.

Αρνήθηκε σας θυμίζω να εμπλακεί σε ένα κομματικό παιχνίδι, συζητήσεων- δημοσκοπήσεων- συνενώσεων. Δείχνοντας πάνω απ΄ όλα τη διορατικότητα του. Στηριζόμαστε στην κρίση των ψηφοφόρων της Καβάλας και στους ανθρώπους που πραγματικά έχουν εντοπίσει και ξεχωρίσει και την ικανότητα και την εμπειρία του κ. Χρυσανίδη.

Κι έτσι θα τον υποστηρίξουν με σθένος στις εκλογές τον Οκτώβρη. Θέλω τέλος να σας πω ότι το ψηφοδέλτιο μας δεν έκλεισε. Συνεχίζονται συζητήσεις και με άλλους πολίτες. Τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα».

Διαβάστε επίσης