Δώσε ένα τέλος να αρμόζει , κάνε μια έξοδο μεγάλη …

 Δώσε ένα τέλος να αρμόζει , κάνε μια έξοδο μεγάλη …

Όλα είναι έτοιμα για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας και η νέα πρόγνωση του καιρού επιβεβαιώνει την αρχική σύμφωνα με την οποία το τριήμερο θα έχει κρύο αλλά δεν θα έχει φαινόμενα.

Αυτό σημαίνει οτι όπου και αν βρεθείτε θα γίνουν κανονικά οι παρελάσεις αλλά υπο συνθήκες κρύου και για τον λόγο αυτό να ντυθείτε καλά.

Που λέει και το τραγούδι “κοίτα να ντύνεσαι καλά και έρχεται κρύο”.

Ο Φλεβάρης παρά της αντιρρήσεις και τις ενστάσεις αρκετών θα είναι άκρως χειμερινός όπως πριν απο αρκετό καιρό είχε προβλέψει αυτή η σελίδα.

Μπορεί να μην έχει χιόνια αλλά θα είναι χειμερινός και ξεχάστε τα περί Φλεβαρίσματος.

Ο φετεινός Φλεβάρης δεν θα Φλεβίσει και καλοκαίρι δεν θα μυρίσει.

Εγώ νομίζω οτι ζόρικο θα είναι και το πρώτο 15νθήμερο του Μάρτη.

Παρόλα αυτά όλοι είμαστε έτοιμοι για να δώσουμε ένα τέλος που να αρμόζει και να κάνουμε μια έξοδο μεγάλη απο τον φετεινό χειμώνα.

 

Άλλη μια αποχώρηση απο το παιχνίδι του Survivior και την ομάδα των μαχητών.

Τελικά δεν έφυγε ούτε η Ροδάνθη που είναι σαν την Χάϊντι , ούτε η Ντάρια που είναι σαν τον Μπόλεκ απο το γνωστό δίδυμο κινουμένων σχεδίων Μπόλεκ και Λόλεκ της δεκαετίας του ‘80.

Έφυγε η Μαρίνα η Πήχου η οποία είχε τις φυσικές δυνάμεις να προχωρήσει αλλά έχανε σε άλλα σημεία και κυρίως επικοινωνιακά.

Πάντως το θέμα είναι οτι το παιχνίδι που πέρσι “έσκιζε” απο άποψη τηλεθέασης φέτος ζορίζεται να βρεί τους περσυνούς του ρυθμούς και αυτό προβληματίζε και την παραγωγή και το κανάλι γιατί πρόκειται για ένα πολύ ακριβό τηλεπαιχνίδι που δεν σηκώνει στραβοπατήματα.

Αν συνεχίσει να κινείται σε αυτά τα ρηχά νερά είναι σίγουρου οτι το επόμενο Survivor θα αργήσει να βγεί στον αέρα.

 

Σωστή κίνηση η τοποθέτηση πινακίδας υπόδειξης ταχύτητας στον δρόμο του Παληού που ελπίζουν όλοι να λειτουργήσει αποτρεπτικά όσο αφορά την ανάπτυξη υψηλών ταχυτήτων απο τα διερχόμενα αυτοκίνητα.

Μια περίπου ίδια πινακίδα υπάρχει πριν την στροφή της Τόσκα όπου απέναντι απο την είσοδο της έχει τοποθετηθεί και ένας καινούργιος καθρέφτης που διευκολύνει τα αυτοκίνητα που θέλουν να βγούνε απο αυτήν.

 

Μπαρούτι μυρίζει η κατάσταση στα ΙΜΙΑ με τους Τούρκους να επιμένουν να ξύνονται στην γκλίτσα του τσομπάνη.

Χρειάζεται μεγάλη προσοχή και ψυχραιμία γιατί ο Ερντογάν είναι απρόβλεπτος και παρορμητικός.

Θα πρέπει να πέσουν οι τόνοι και να αποφύγουμε με κάθε τρόπο ένα επεισόδιο που θα πλήξει το τουριστικό προφίλ της χώρας μας που τα τελευταία χρόνια είναι ένας απο τους ασφελέστερους προορισμούς οχι μόνο της Ευρώπης αλλά του κόσμου όλου.

Ειδικά στην παρούσα φάση όπου το φετεινό καλοκαίρι θα έχουμε νέο ρεκόρ αφίξεων και έξοδο απο τα μνημόνια.

 

Μπράβο στην περσυνή διοικούσα του ΑΟΚ που για άλλη μια φορά έδειξε το ανθρώπινο της πρόσωπο και προσέφερε  1000 ευρώ στον άτυχο ποδοσφαιριστή της Αναγέννησης Λιμεναρίων Βασίλη Τζίνη που αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο όμως και ευελπιστεί να ξεπεράσει.

Μακάρι αυτή η κίνηση των μελών της περσυνής διοικούσας να βρεί και άλλους μιμητές για να γίνουν όλα πιο εύκολα για τον νεαρό ποδοσφαιριστή.

 

Απο τώρα θα πρέπει να κάνετε τα κουμάντα σας για το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας που θα πρέπει να έχει μεζέδες απλούς αλλά εκλεκτούς.

Ξεκινάμε απο τον ταραμά που θα πρέπει να φτιάξεις στο σπίτι με συνταγή απο το διαδίκτυο και καταλήγουμε στα κυδώνια που θα πρέπει να σου σφυρίξουν πως θα μαγειρέψεις έτσι ώστε να ανοίγουν εύκολα γιατί μπορεί να φας τα δάχτυλα σου.

Το κυδώνι όπως και ο αχινός είναι ένας πολύ καλός μεζές αλλα και πολύ μπελαλίδικος.

Θέλει υπομονή και γούστο.

Δεν είναι για χόρταση αυτοί οι μεζέδες να έχετε υπόψη σας.

Λοιπόν αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας μέχρι αύριο που θα τα ξαναπούμε και να είστε σε ετοιμότητα γιατί οι καιροί εκτός απο δύσκολοι και ύπουλοι είναι και πονηροί και απαιτούν εγρήγορση.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης