• 25 Απριλίου 2024,

Φωτογραφίες από τη νίκη του Νέστου μέσα στην Κομοτηνή με 2-0 επί της Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου

 Φωτογραφίες από τη νίκη του Νέστου μέσα στην Κομοτηνή με 2-0 επί της Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου

Οι δυο ξένοι του Νέστου Κρολ και Φεράρι με τα γκολ που πέτυχαν χάρισαν τη νίκη στο Νέστο μέσα στην Κομοτηνή με 2-0 επί της Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου.

Ο Νέστος πήρε βαθιά ανάσα και τώρα αγωνίζεται με τον ΑΟΚ στη Χρυσούπολη, στο ντέρμπι της αγωνιστικής.

Πηγή : Περισκόπιο Κομοτηνής

Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου- Νέστος 0-2: Πήρε την ανάσα που χρειαζόταν

Ο Νέστος ήθελε πάση θυσία τρίποντο μέσα στην έδρα της Δόξας  Ν. Σιδηροχωρίου και τα κατάφερε με δίκαιο τρόπο. Η ομάδα του Αντώνη Δρακόπουλου ήταν ανώτερη σε όλο το διάστημα του αγώνα ενώ δεν απειλήθηκε η εστία του Νάσου Αθανασίου.

 Στην πρώτη του ουσιαστική ευκαιρία στο ματς, ο Νέστος άνοιξε  το σκορ στο 27`  κόντρα στο Σιδηροχώρι με τον Κρολ ο οποίος πήρε το ριμπάουντ μετά από σουτ του Φεράρι που απέκρουσε ασταθώς ο Συναδινός.  50′ Σουτ του Φεράρι για  το  Νέστο  άουτ.   57′   Το 0-2 γίνεται από τον Φεράρι μετά από πάσα του Κρολ κάτω υπό έντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Σιδηροχωρίου για οφσάιντ στον Κρολ. 61′ Αποβλήθηκε  για διαμαρτυρίες ο προπονητής της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου Ζόραν Στοΐνοβιτς!

77′ Σουτ του Κοβάτση άουτ για Νέστο.

78′ Χλιαρό το σουτ του Τσάκωνα, μπλοκάρει εύκολα ο Συνοδινός.

79′ Το σουτ του Κοβάτση φεύγει άουτ.

Δόξα: Συνοδινός, Χατζήπαππα, Παρασκευόπουλος, Μίλλερ, Λεφής, Γάιδας, Στοΐνοβιτς, Ανυφαντάκης, Μαυράκης 65` Μουρατίδης , Κοσίης 55` Πανουργιάς , Κούτρας.
Στον πάγκο: Μουρατίδης, Αλεξακούδης, Ξενοδοχίδης Η., Κορωνάκης, Πανουργιάς, Πλασταράς.

Νέστος: Αθανασίου, Μπατάνης, Φραγκούλης,  Χούσινετς, Ναουμίδης, Λαδάκης, Φεράρι, Κρολ 80` Παπαδόπουλος , Κοβάτσης 89` Φαμπιόλ, Γκουτσίδης, Αρετάς 66` Τσάκωνας
Στον πάγκο: Παπαδόπουλος, Τσάκωνας, Λεοντιάδης, Αϊβαζόγλου, Μούτσα, Βέρα.

 

Διαβάστε επίσης