• 18 Μαΐου 2024,

Δόξα Προσκυνητών- ΑΟΚ 0-0: Κόλλησε πάλι στο μηδέν

 Δόξα Προσκυνητών-  ΑΟΚ 0-0: Κόλλησε πάλι στο μηδέν

Ο ΑΟΚ κόλλησε στο μηδέν στο εκτός έδρας παιχνίδι μέσα στην έδρα των Προσκυνητών

Ξεκίνησε πολύ καλά το ματς, είχε την υπεροχή αλλά αρχικά δεν έκανε γκολ κάποιες ευκαιρίες που δημιούργησε. Στη συνέχεια έπεσε η απόδοση του ενώ παράλληλα οι γηπεδούχοι έδειξαν καλό πρόσωπο. Ο Διγκόζης ξεκίνησε στην ενδεκάδα με Συριτούδη τερματοφύλακα, δεξιά στην άμυνα τον Μπαντάνη, αριστερά στην άμυνα τον Κυριακίδη. Δυο στόπερ ο Τέλλος και ο Καλλιβωκάς.

Αμυντικοί μέσοι ο Σταματόπουλος και ο Κεφαλάς. Ελεύθερος στον κάθετο άξονα ο Παπαδόπουλος. Πλάγιοι στην επίθεση ο Μελισσόπουλος και ο Πτηνόπουλος με τον Παναγιωτόπουλο στην κορυφή της επίθεσης.

Στο 19` απείλησε με σουτ ο Παπαδόπουλος. Στο 23` από σέντρα του Βάσκου κεφαλιά ο Κεϊτά για να μπλοκάρει ο Συριτούδης. Στο 39` σουτ του Κατσαρού, διώχνει ο Συριτούδης. Στο 53` σουτ του Παναγιωτόπουλου, μόλις άουτ. Στο τέλος ο ΑΟΚ απείλησε με τον Λίτσκα(κεφαλιά έσωσε ο Περτσάς) και τον Μελισσόπουλο  και η Δόξα με τον Κεϊτά.

Συνθέσεις:

Δόξα Προσκυνητών: Περτσάς, Δημητριάδης, Σιδηρόπουλος, Κελεσίδης, Καραγιαννίδης (66’ Κλης), Λέφης, Τρίχας, Kεϊτά, Βάσκος, Κατσαρός, Φουρκάν.

ΑΟΚ: Συριτούδης, Μπαντάνης, Σταματόπουλος, Κυριακίδης, Τέλλος, Καλλιβωκάς, Παπαδόπουλος (53’ Λίτσκας), Κεφαλάς, Παναγιωτόπουλος (75’ Μπλιός), Μελισσόπουλος, Πτηνόπουλος.

Αλλαγή για τον ΑΟΚ έπαιξε στο τέλος ο Τουμανίδης.

 

 

 

Διαβάστε επίσης