Κορίτσια στον ήλιο ….

 Κορίτσια στον ήλιο ….

Φύγανε τα πανό που υπήρχανε απο διάφρους συλλόγους κρεμασμένα στα κάγκελα του πάρκου φαλήρου και έμεινε μόνο το πανό που διαφημίζει τις εκδηλώσεις του Δήμου Καβάλας για την ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ.

Σωστή κίνηση αφού σε λίγα τα πανό θα φτάνανε μέχρι το μουσείο.

Ξεκινήσαμε απο τα διάφορα φεστιβάλ και συναυλίες και φτάσαμε στην γιορτή ραδικιού και μπιζελιού.

Όλα στο κάγκελο της περίφραξης του πάρκου στο Φάληρο αφού υπήρχε οπτική επαφή απο όλες τις πλευρές.

Τζάμπα διαφήμιση που όμως χαλούσε την εικόνα σε ένα απο τα πιο κεντρικά σημεία της Καβάλας.

Ακόμα και ο Δήμος Καβάλας δεν θα πρέπει στο συγκεκριμένο σημείο να κρεμάει πανό και να βρεί άλλους τρόπους διαφήμισης των εκδηλώσεων του.

Ο Δήμος Καβάλας θα πρέπει να δίνει το καλό παράδειγμα και οχι να ανοίγει την όρεξη   να κρεμάσουν και άλλοι σύλλογοι τα δικά τους.

Σαφέστατα η εικόνα στο κόμβο Φαλήρου χωρίς αυτά τα πανό τα περισσότερα εκ των οποίων ήταν και κακόγουστα είναι πολύ καλύτερη.

Θα πρέπει οπως και στις μεγάλες Ευρωπαϊκές πόλεις ειδικά σημεία αναρτήσεων αφισών και banner και όχι όπου του γουστάρει του καθένα να τα βάζει.

Να πάμε σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές οδηγίες σε όλα τα επίπεδα.

Τελικά το πήραμε χαμπάρι οτι απο το τριήμερο που είναι μπροστά μας ζήτημα να σώσουμε καιρικά την Καθαρά Δευτέρα που φαίνεται οτι και φέτος θα είναι μουντή και μελαγχολική.

Η ΕΜΥ δίνει μετά απο τις ασθενείς βροχές του Σαββατοκύριακου αραιή συννεφιά την Καθαρά Δευτέρα με πολύ όμως λογικές θερμοκρασίες.

Απλά αυτό που βλέπω για άλλη μια χρονιά είναι να στήνεται το τραπέζι με τα σαρακοστιανά στο σαλόνι του σπιτιού μας.

Έβλεπα προχθές το τηλεπαιχνίδι του ΑΛΦΑ Surviovor και παρατηρούσα τον ράπερ ΜΠΟ που συμμετέχει με την ομάδα των διασήμων και είναι έτοιμος να καταπιεί όλο τον Άγιο Δομίνικο στον οποίο γυρίζεται το παιχνίδι.

Ετσι και η ομάδα των διασήμων μείνει για κανα 15 θήμερο χωρίς τροφή ο ΜΠΟ θα αρχίσει να τρώει έναν – έναν τους συμπαίκτες του και θα χρησιμοποιεί την Λάουρα Νάργες για οδοντογλειφίδα.

Μα τώρα ήταν ο ΜΠΟ για ένα τέτοιο παιχνίδι επιβίωσης ;

Σε αυτά τα παιχνίδια πηγαίνουν αυτοί που αντέχουν στις κακουχίες και κυρίως αντέχουν χωρίς τροφή.

Ο ΜΠΟ έτσι και μείνει κανά 24ωρο χωρίς φαγητό θα αρχίσει να καταπίνει τις κάμερες των συνεργείων που είναι στο νησί για τα γυρίσματα.

Εκτός απο τα φαγητά που κερδίζουν με τις νίκες τους στα διάφροα αγωνίσματα οι ομάδες δεν υπάρχει κάτι άλλο φαγόσιμο στο νησί.

Αυτοί που κερδίζουν τρώνε σχετικά καλά και οι άλλοι που χάνουν κοιμούνται αγκαλιά με τις καρύδες.

Μετά τον ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ που είναι στην Καβάλα περίπου 2 χρόνια και ο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ έρχεται στην πόλη μας και ανοίγει στο κατάστημα που είναι απέναντι απο την Ιχθυόσκαλα.

Κάποια στιγμή για το κατάστημα αυτό ακούστηκε οτι θα γεμίσει με φρουτάκια του ΟΠΑΠ αλλά τελικά η μπίλια έκατσε στον ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ.

Για τον λόγο αυτό και το κατάστημα τις προηγούμενες ημέρες άδειασε εντελώς.

Είναι σχεδόν βέβαιο οτι τις επόμενες ημέρες θα ορμήξουν τα συνεργεία για να το φέρουν στην κατάσταση που θέλει ο νέος ένοικος.

Ακόμα και ο υπουργός οικονομικών ο Τσακαλώτος απο το βήμα της βουλής δήλωσε οτι δεν γνωρίζει τα μέτρα της συμφωνίας της 20ης του Φλεβάρη τα οποία θα οριστικοποιηθούν στις διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς που ξεκινάνε την Τρίτη 28/2 με σκοπό μέσα στον Μάρτη να κλείσει η αξιολόγηση και να πάμε επιτέλους παρακάτω.

Απλά – συμπλήρωσε – ο υπουργός Οικονομικών στις Βρυξέλες το απόγευμα της Δευτέρας συμφωνήσαν στο γενικό περίγραμμα με τους βασικούς ΠΥΛΩΝΕΣ της συμφωνίας.

Παπάρια λάχανα δηλαδή.

Για άλλη μια φορά πάρθηκε μια απόφαση που δεν ξεκαθαρίζει αλλά κάνει τα πράγματα ακόμα πιο θολά και άντε εμείς να βρούμε την άκρη του νήματος.

Την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου ανοίγει στο κέντρο της πόλης μας και επί της Αβέρωφ 8 το κέντρο ευεξίας ΖΕΝ που θα έχει σολάριουμ , SPA και μασάζ.

Οι τιμές θα είναι πολύ καλές και θα απευθύνεται σε όλο τον κόσμο.

Σε έναν ολοκαίνουργιο χώρο που φτιάχτηκε απο την αρχή με υπερσύγχρονα μηχανήματα τελευταίας γεννιάς.

Λοιπόν λεβέντες αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλό τριήμερο , καλή Σαρακοστή και κυρίως καλά τσίπουρα.

Το τριήμερο αυτό θα πρέπει να περάσει με ωραία τραπεζόματα και ωραίες όμορφες παρέες.

με το 1 με το 2 με το 3 :

 

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης