• 19 Απριλίου 2024,

ΔραμΟΙΝΟγνωσία 2023: Πάνω από 3 χιλιάδες επισκέπτες στο Château Nico Lazaridi! (φωτογραφίες)

 ΔραμΟΙΝΟγνωσία 2023: Πάνω από 3 χιλιάδες επισκέπτες στο Château Nico Lazaridi! (φωτογραφίες)

Με μια πληθώρα εκδηλώσεων και τον μεγαλύτερο αριθμό επισκεπτών από κάθε άλλη χρονιά, το Οινοποιείο Château Nico Lazaridi υποδέχθηκε πάνω από τρεις χιλιάδες επισκέπτες το διήμερο της ΔραμΟΙΝΟγνωσίας 2023!

Μια διοργάνωση που επέστρεψε πλέον κανονικά και πιο δυναμική από ποτέ, η φετινή ΔραμΟΙΝΟγνωσία θα μείνει αξέχαστη σε όλους μας! Το Σάββατο 27 & την Κυριακή 28 Μαΐου, παρά τον άστατο καιρό που μας έκανε να αλλάξουμε τον αρχικό μας προγραμματισμό, παλιοί και νέοι φίλοι ήρθαν πιο κοντά στους οίνους και το Οινοποιείο μας σε ένα διήμερο γεμάτο από ξεναγήσεις, γευστικές δοκιμές και πρωτότυπες δράσεις!

Από τις 11 το πρωί ως τις 6 το απόγευμα, οι επισκέπτες ξεναγούνταν στους χώρους του οινοποιείου και τη φημισμένη πινακοθήκη «Μαγικό Βουνό»και παράλληλα δοκίμαζαν τις ετικέτες του Δραμινού αμπελώνα Château Nico Lazaridi (Λευκό, Ροζέ και Ερυθρό) και Cavalieri Lazaridi (Μαλαγουζιά, Ασύρτικο και Μερλό)

Οι συνολικά 4 Premium γευσιγνωσίες που ετοίμασε η οινολόγος και διευθύντρια marketing Φεντερίκα Λαζαρίδη και παρουσίασε σε οινόφιλους και μέλη του Nico Lazaridi Wine Club κέρδισαν τις εντυπώσεις και εγκαινίασαν τον νέο ειδικά διαμορφωμένο χώρο γευσιγνωσίας δίπλα στο κελάρι.

Ο Γιώργος Ζαρζώνης παρουσίασε μοναδικά όχι μόνο τις σοκολάτες Cocoowa αλλά και το νέο του λεύκωμα ΜΑΓΙΚΟ ΒΟΥΝΟ που τυπώθηκε με τη στήριξη του οινοποιείου και του κυρίου Φεδερίκου Λαζαρίδη.

Οι εκατοντάδες επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις δράσεις της εθελοντικής ομάδας Οψόμεθα εις Φιλίπππους, να γνωρίσουν καλύτερα τους σταθερούς μας πλέον συνεργάτες Το Μέλι της Αρκούδας, να γευτούν το πιο βραβευμένο ελληνικό νερό ΘΕΟΝΗ, να ευχαριστηθούν τις εξαιρετικές μουσικές επιλογές τους φίλου του οινοποιείου dj Κώστα Γεωργιάδη και να απολαύσουν τη θέα τους αμπελώνες στο νέο πωλητήριο και wine bar THE WINE ZOO.

Θερμές ευχαριστίες στις εξαιρετικές εθελόντριες φοιτήτριες του Τμήματος Αγροτικής Βιοτεχνολογίας και Οινολογίας του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας που με τον ενθουσιασμό και την πολύτιμη βοήθειά τους συνέβαλαν στην επιτυχία του διημέρου.

Για άλλη μια χρονιά παρουσιάσαμε κάτι παραπάνω από ένα event για τον οινοτουρισμό. Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους εσάς που συμμετείχατε, μας τιμήσατε με την παρουσία σας και μοιραστήκατε μαζί μας γεύσεις, αρώματα και εμπειρίες οι οποίες θα συνεχίζουν να σας ταξιδεύουν στον κόσμο του ποιοτικού κρασιού – στον κόσμο της NICO LAZARIDI!

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης