• 26 Απριλίου 2024,

Δραστηριότητες δημάρχου και δημοτικής αρχής Νέστου

 Δραστηριότητες δημάρχου και δημοτικής αρχής Νέστου

Το καθιερωμένο δελτίο τύπου με τις δραστηριότητες της προηγούμενςη εβδομάδας εξέδωσε χθες ο δήμος Νέστου. Από τις δραστηριότητες του δημάρχου Βαγγέλη Τσομπανόπουλου όσα σχετίζονται με την απαγόρευση έλευσης φορτηγών στο λιμάνι της Κεραμωτής, την πληρωμή των λογαριασμών νερού από τη ΒΦΛ.

ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΣΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΠΕΡΙ ΜΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗΣ ΒΑΡΕΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΑΜΩΤΗ

Ο Δήμαρχος Νέστου, Βαγγέλης Τσομπανόπουλος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων κ. Καραγεωργίου συναντήθηκαν με τον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης κ. Σάββα Ιωάννη στο γραφείο του στην Θεσσαλονίκη, την Τρίτη 6 Νοεμβρίου, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για την ανάκληση της απόφασης περί μη διέλευσης των βαρέων οχημάτων, που ο ίδιος ο συντονιστής εξέδωσε, χωρίς να ενημερωθεί ο Δήμαρχος γι’ αυτήν την απόφαση. Στη συνάντηση παρέστη ακόμη και η Διευθύντρια κα Ρίζου. Συμφωνήθηκε από κοινού να υπάρξει διαβούλευση εντός του μήνα Νοεμβρίου στο Δήμο Νέστου, παρουσία όλων των εμπλεκόμενων φορέων προκειμένου να βρεθεί λύση για το τόσο σοβαρό θέμα που απασχολεί την Κεραμωτή αλλά και το Δήμο Νέστου γενικότερα. Στη συνάντηση θα παρευρεθεί και ο Συντονιστής. Παράλληλα ο Δήμαρχος ετοιμάζει ένσταση, η οποία θα κατατεθεί στο Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών.

-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ Β.Φ.Λ. ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ

Τον Δήμαρχο Νέστου, Βαγγέλη Τσομπανόπουλο επισκέφθηκε στο γραφείο του, ο Διευθυντής της Β.Φ.Λ. κ. Γιαννίκος ,την Δευτέρα 5 Νοεμβρίου ύστερα από πρόσκληση του Δημάρχου προκειμένου να συζητήσουν για την επιβολή τελών ύδρευσης που κάνει χρήση η βιομηχανία από τις πηγές Παραδείσου. Στη συνάντηση παρέστη ακόμη ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ κ. Αργυράκης Μιχάλης.

-34η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ «PHILOXENIA 2018»

Το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018 στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Philoxenia 2018», που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη, το Δήμο Νέστου εκπροσώπησε ο Πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής κ. Χατζηγερακούδης Γιάννης με τους τοπικούς συμβούλους κ. Αραμπατζάκη Γιάννη, την κα. Σοφιανού Ειρήνη και την κα Δεληγιάννη Λεμονιά.

Από το Γραφείο Τύπου

 

Διαβάστε επίσης