Δυναμική επιστροφή της KAVALA EXPO 2018

 Δυναμική επιστροφή της KAVALA EXPO 2018

Δυναμικά επανέρχεται την Παρασκευή η έκθεση του επιμελητηρίου KAVALA EXPO 2018 ως αποτέλεσμα σειράς ενεργειών του νέου διοικητικού συμβουλίου. Οι λεπτομέρειες της φετινής διοργάνωσης θα γνωστοποιηθούν αύριο, στο πλαίσιο προγραμματισμένης συνεντεύξεως τύπου, όπου δίπλα στον πρόεδρο Μάρκο Δέμπα πρόκειται να καθίσει ο γνωστός Καβαλιώτης τραγουδιστής Νίκος Κουρκούλης.

Η συναυλία του Νίκου Κουρκούλη έχει συμφωνηθεί για τις ημέρες διεξαγωγής της εκθέσεως αν και παραμένει σε μερική εκκρεμότητα, λόγω δυσοίωνων καιρικών προβλέψεων. Πρόκειται για μία συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στον υπαίθριο χώρο του εκθεσιακού κέντρου. Γι’ αυτό και απαιτούνται καλές καιρικές συνθήκες, κάτι που δυστυχώς δεν προβλέπεται για το τριήμερο 5-6-7 Οκτωβρίου.

Η KAVALA EXPO 2018 επανέρχεται δριμύτερη με τις παρουσίες του Νίκου Κουρκούλη, της σκακίστριας Σταυρούλας Τσολακίδου, του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, με τοπικά μουσικά συγκροτήματα και πολλά ακόμη δρώμενα. Βόλτα στα εκθεσιακά περίπτερα θα κάνει την Κυριακή ο Αντώνης Σαμαράς. Η παγκόσμια πρωταθλήτρια στο σκάκι Σταυρούλα Τσολακίδου πρόκειται να βραβευθεί από το επιμελητήριο. Η φετινή έκθεση είναι αφιερωμένη στη γαστρονομία και στο πλαίσιό της θα εμφανιστούν τοπικά μουσικά συγκροτήματα.

Σεφ από την Αθήνα και την υπόλοιπη Ελλάδα θα έρθουν να συμμετέχουν στην επιμελητηριακή διοργάνωση, αν και όλοι οι γνωστοί τηλεοπτικοί μάγειροι τους οποίους προσκάλεσε το επιμελητήριο είχαν ανειλημμένες υποχρεώσεις. Σήμερα το μεσημέρι στο επιμελητήριο θα πραγματοποιηθεί πρόχειρος διαγωνισμός για τη λειτουργία του κυλικείου των εγκαταστάσεων στη διάρκεια της εκθέσεως. Φυσικά, έχει ήδη αρχίσει η συντήρηση του κτηρίου, για το οποίο ο επιχειρηματικός φορέας τρέφει μεγαλόπνοα σχέδια ένταξής του σε πρόγραμμα του ΕΣΠΑ, προκειμένου να εξασφαλισθεί η ενεργειακή του αναβάθμιση.

Πολλές αναμένονται να είναι οι ξένες συμμετέχουσες αποστολές με δυναμικότερη εκείνη της Σερβίας. Διάφορα ονόματα ως εκπρόσωποι της κυβέρνησης φημολογούνται για την παρουσία τους στα εγκαίνια. Το επιμελητήριο από την πλευρά του επιθυμεί να εξασφαλιστεί η επίσκεψη του Στέργιου Πιτσιόρλα, αναπληρωτή υπουργού βιομηχανίας, ενώ έχει απευθυνθεί και στον υπουργό οικονομίας και ανάπτυξης και βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Στάθη Γιαννακίδη. Είναι βέβαιο ότι η κυβέρνηση θα είναι παρούσα στην τελετή των εγκαινίων πιθανώς και με δύο εκπροσώπους της.

 

Διαβάστε επίσης