Ισοπαλία ο Νέστος, ήττες ο Αετός και Κεραυνός – Αποτελέσματα και βαθμολογία στη Γ` Εθνική

 Ισοπαλία ο Νέστος, ήττες ο Αετός και Κεραυνός – Αποτελέσματα και βαθμολογία στη Γ` Εθνική

Αετός Ορφανού-  Ορφέας Ξάνθης 2-3:  Λάθη στην αμυντική λειτουργία

Ο Αετός προηγήθηκε στο σκορ αλλά έκανε αρκετά λάθη στην αμυντική λειτουργία και αυτό το εκμεταλλεύτηκε η ομάδα της Ξάνθης που ανέβασε στροφές μετά το γκολ που δέχτηκε.  Ο Τοραμανίδης έκανε καλή δουλειά και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν λίγο πριν  τη λήξη του Α` μέρους.

Στην επανάληψη πάλι αιφνιδίασαν οι του Ορφέα με δυο γκολ και το μόνο που κατάφερε να πετύχει ο Αετός ήταν να μειώσει στις καθυστερήσεις.   Βασικοί παίκτες του Αετού δε βρέθηκαν σε καλή μέρα.

17′ Δυνατή εκτέλεση φάουλ του Πασχαλάκη, έδιωξε δύσκολα ο Χατζηνικολής. 19′ Εξαιρετικός συνδυασμός Ελέζι, Δουμάνη, Καζαντζίδη, ο τελευταίος βγάζει τη σέντρα, πλασέ με τη μία του Γ. Παυλίδη και 1-0! 24′ Σέντρα του Πασχαλάκη, ψαλιδάκι του Χασάνογλου, άουτ.

30′ Από κόρνερ του Κάμπατζη, φάση διαρκείας στην εστία του Ορφέα, ο Γ. Παυλίδης με προβολή στέλνει την μπάλα άουτ. 32′ Σουτ του Τορομανίδη, έσωσε ο Χατζηνικολής και ο Κάμπατζης πρόλαβε τον Ξαντινίδη.   40′ Γύρισμα του Γ. Μαυρίδη, σουτ του Ελέζι, μπλόκαρε ο Ρούφος. 43′ Σέντρα του Κατρανίτσα, γυριστό του Ξαντινίδη απέκρουσε ο Χατζηνικολής  αλλά στην επαναφορά ο Τανζού το 1-1 στην κενή εστία.  59′ Γέμισμα του Τορομανίδη, αδράνεια στην άμυνα κι ο Χιντ Ιμέρ με κεφαλιά του 1-2.  70′ Φάουλ του Τορομανίδη, περνά από όλους και καταλήγει στην απέναντι γωνιά του Χατζηνικολή για το 1-3. 71′ Ατομική ενέργεια και σουτ του Καζαντζίδη, μπλόκαρε ο Ρούφος. 75′ Πάσα του Ελέζι στον Γ. Παυλίδη, τον πρόλαβε σωτήρια ο Χασάνογλου. 87′ Πλασέ του Πασχαλάκη, μόλις άουτ. 90+1 Μπαλιά του Δουμάνη στη μεγάλη περιοχή, χέρι του Κατρανίτσα και πέναλτι.  Ο  Δουμάνης εκτέλεσε εύστοχα   για  το τελικό 2-3.

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος Σ.. Βοηθοί: Διαμαντής, Τερζόπουλος (ΕΠΣ Έβρου)

Συνθέσεις: Αετός Ορφανού: Χατζηνικολής, Καζαντζίδης, Κάμπατζης, Κωνσταντινίδης, Παυλίδης Ν., Καραγιαννίδης, Ελέζι (90+1′ Μήττας), Δαγκούλης (63′ Κωνσταντίνου), Παυλίδης Γ., Δουμάνης, Μαυρίδης (46′ Σαββατιανός). Ορφέας Ξάνθης: Ρούφος, Τζαμπάζ, Κατρανίτσας, Χασάνογλου, Μακράκης, Μαυρόπουλος, Χιντ Ιμέρ (86′ Καραγκιόζης Β.), Τορομανίδης (90+3′ Ζικολάρι), Ξαντινίδης (81′ Καραγκιόζης Ι.), Χαλίλ Τανζού (77′ Μπουντακίδης), Πασχαλάκης.

 

Μέγας  Αλέξανδρος Κιλκίς- Νέστος 0-0 :   Λίγες οι φάσεις, μέτριος ο Νέστος

Ανταπόκριση: Κυριάκος Καγιάς

Σ` ένα γήπεδο που ήταν… εκκλησία, το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο.  Ο Νέστος ήταν κατώτερος των περιστάσεων, δεν ήταν η ομάδα με την υψηλή απόδοση στα φιλικά παιχνίδια.  Η ομάδα του Κιλκίς πάλεψε σε μεγάλο βαθμό έχοντας ορισμένους παίκτες έμπειρους στην ενδεκάδα.  Αν υποτιμηθεί θα κάνει πολλές ζημιές στο πρωτάθλημα.  Οι κλασσικές ευκαιρίες του αγώνα δεν ήταν πολλές.   Οι γηπεδούχοι με αρκετούς ψηλούς παίκτες στη σύνθεση τους απείλησαν άμεσα στο 65` όταν από λάθος της άμυνας του Νέστου έφυγε ο Τσολακίδης  σούταρε απέκρουσε ο Αθανασίου και στη συνέχεια σε κενή εστία ο ίδιος παίκτες κατάφερε να στείλει τη μπάλα άουτ.  Στο 67` έφυγε μόνος του ο Μπέλιτς αλλά το σουτ που επιχείρησε απομάκρυνε ο Αθανασίου. Στο 89` βολίδα του Καθάριου έσωσε έξοχα ο Αθανασίου. Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.

Μ. Α Κιλκίς: Αθανασίου,  Μπουλγουρίδης, Γεωργιάδης 15` λ.τ Παπαδόπουλος Κ, Τερζής, Κοτζιάς, Παπαδόπουλος Σ,  Φουρτίου, Τσολακίδης, Τζιβελεκίδης 44` Αγαθαγκελίδης, Προβατίδης, Βασιλειάδης.

Νέστος: Αθανασίου,  Καθάριος, Αρετάς, Χούσινετς, Μκριτσιάν, Ευθυμιάδης,  Νύκταρης 68` Τσαμπέγια Γ, Τσαμπέγια Φ, Μπέλιτς, Μαϊδανός 46` Μελισσόπουλος, Γκουτσίδης.

 

 Κεραυνός Πέρνης- Ασπίδα Ξάνθης 0-1: Πρεμιέρα με ήττα

Στο γήπεδο της Χρυσούπολης ο Κεραυνός Πέρνης στο πρώτο του παιχνίδι στη Γ` Εθνική, δεν τα κατάφερε.  Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Ο Κεραυνός δε βρήκε λύσεις απέναντι στην καλά οργανωμένη άμυνα της Ασπίδας Ξάνθης.  Στο τελευταίο 10λεπτο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πετύχουν το γκολ της νίκης και να ξεκινήσουν με το δεξί.

Φάσεις του αγώνα

10′ Σουτ του Θεοφυλάκη για Ασπίδα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι

80′ ΓΚΟΛ για την Ασπίδα Ξάνθης! Ο Παπαδόπουλος κάνει το 1-0 μέσα στον Κεραυνό Πέρνης! Χαμένο τετ α τετ στην αμέσως επόμενη φάση με τον Κατσή για τους Ξανθιώτες.

Κεραυνός Πέρνης: Ρίζος, Μπαντάνης, Μπουλγουράς, Λεγάτος, Κωνσταντάρας, Τσάκωνας, Γεωργιάδης, Λάσπατζης, Μαλακός, Τσανακτσόγλου 46` Τζιβανόπουλος,  Κωστόπουλος.

Ασπίδα Ξάνθης: Χατζηγεωργίου, Σαμαράς, Κοντογιαννίδης, Ζώτος, Θεοφιλάκης, Κυριαζίδης, Κατσής, Παπαδόπουλος, Δογανίδης 54` Ανδρέου,, Χριστοφορίδης, Χιώτης.

*Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής:

Απόλλων Παραλιμνίου – Καβάλα 0-1
Εθνικός Σιδηροκάστρου – ΠΑΟΚ Κοσμίου 1-0
Κεραυνός Πέρνης – Ασπίδα Ξάνθης 0-1
Αετός Ορφανού – Ορφέας Ξάνθης 2-3
Άρης Αβάτου – Εθνικός Αλεξ/πολης 3-0
Αλέξανδρος Κιλκίς – Νέστος Χρυσούπολης 0-0
Πανσερραϊκός – ΑΕ Καλαμπακίου 4-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

  1. Πανσερραϊκός 3 (4-0)
    2. Άρης Αβάτου 3 (3-0)
    3. Ορφέας Ξάνθης 3 (3-2)
    4. Καβάλα 3 (1-0)
    5. Εθνικός Σιδηροκάστρου 3 (1-0)
    6. Ασπίδα Ξάνθης 3 (1-0)
    7. Νέστος Χρυσούπολης 1 (0-0)
    8. Αλέξανδρος Κιλκίς 1 (0-0)
    9. Απόλλων Παραλιμνίου 0 (0-1)
    10. ΠΑΟΚ Κοσμίου 0 (0-1)
    11. Κεραυνός Πέρνης 0 (0-1)
    12. Αετός Ορφανού 0 (2-3)
    13. Εθνικός Αλεξ/πολης 0 (0-3)
    14. ΑΕ Καλαμπακίου 0 (0-4)

 

Α` κατηγορία: Νίκες για Βύρων και Βρασίδα

Ο Βύρων κέρδισε με 1-0 στο ντέρμπι την ΑΕΚ στο γήπεδο των Κρηνίδων. Στην Πέραμο κρίθηκε στο τέλος η αναμέτρηση με τον Βρασίδα να κερδίζει με 1-0. Στο Ποτό η Δόξα Θεολόγου επικράτησε με 3-0 επί του Θεαγένη ενώ είχαμε 1-1 στο ματς του Ολυμπιακού Καβάλας με την ομάδα της Καρβάλης.

Διαβάστε επίσης