• 4 Μαΐου 2024,

Δύο διαμαρτυρίες για την καθυστέρηση διόρθωση βλάβης στο δίκτυο του ΟΤΕ

 Δύο διαμαρτυρίες για την καθυστέρηση διόρθωση βλάβης στο δίκτυο του ΟΤΕ

Από τον Αμυγδαλεώνα και τον Κεχρόκαμπο ισχυρές διαμαρτυρίες πολιτών επειδή ο ΟΤΕ αργεί πολύ να διορθώσει βλάβες του δικτύου του.

Το πρόβλημα στον Κεχρόκαμπο προέκυψε τις προηγούμενες ημέρες κι ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου πίεζε ακόμη και χθες ώστε να επανέλθει η επικοινωνία στο χωριό με τον «έξω κόσμο». Στον Αμυγδαλεώνα πριν τα Χριστούγεννα διαπιστώθηκε βλάβη στο δίκτυο στην είσοδο του χωριού.

Το συνεργείο εντόπισε το σημείο, άνοιξε την λακκούβα εκεί που έπρεπε αλλά οι επόμενες και καθοριστικές ενέργειες ακόμη και χθες δεν είχαν γίνει.

Ένα μεγάλο μέρος του Αμυγδαλεώνα δεν έχει ίντερνετ και τηλέφωνο αλλά χθες μοιράστηκαν κανονικά οι λογαριασμοί. Για τη βλάβη του Αμυγδαλεώνα η λακκούβα είναι ακόμη ανοιχτή, το καλώδιο εκτεθειμένο. Από εκεί προέρχεται η συγκεκριμένη φωτογραφία.

Κάτοικος του Αμυγδαλεώνα που μας γνωστοποίησε το γεγονός, γράφει σχετικά: «Αυτό το καλώδιο του ΟΤΕ (φωτογραφία) δεν μπορεί να διορθωθεί εδώ και 20 μέρες! Τώρα αν έχουν ίντερνετ οι μαθητές, οι επαγγελματίες,οι καθηγητές δεν έχει σημασία. Σημασία έχει να έρχεται ο λογαριασμός κανονικά. Αυτοί στις γιορτές είχαν ίντερνετ, οι «χωριάτες» ας περιμένουμε σε ένα μήνα μπορεί και να περάσει το συνεργείο».

Διαβάστε επίσης