• 28 Απριλίου 2024,

Δύο εκδηλώσεις την Κυριακή

 Δύο εκδηλώσεις την Κυριακή

Δύο εκδηλώσεις τοπικών συλλόγων και σωματείων θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Κυριακή η δε πραγματοποίησή τους γνωστοποιήθηκε από το τέλος της προηγούμενης εβδομάδος. Ο Σύλλογος Εβριτών Καβάλας Ο ΕΒΡΟΣ οργανώνει την Κυριακή 3 Ιουνίου διπλή εκδήλωση στο αμφιθέατρο του διοικητηρίου. Πρόκειται για μια παιδική παράσταση που θα παρουσιαστεί στις 11:00 το πρωί και για μία παράσταση ενηλίκων στις 7:30 το απόγευμα. Συμμετέχει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ελευθερών. Ταυτόχρονα θα πραγματοποιηθεί και έκθεση ζωγραφικής παιδικών τμημάτων. Τη διοργάνωση υποστηρίζουν η περιφέρεια ΑΜΘ και ο δήμος Καβάλας.

Επίσης, την Κυριακή 3 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για την Ημέρα Μνήμης των Απόστρατων της Ελληνικής Αστυνομίας. Η εκδήλωση οργανώνεται από την αστυνομική διεύθυνση Καβάλας, ωστόσο ενεργό ρόλο διατηρεί και ο δραστήριος Σύλλογος Απόστρατων Αστυνομικών της ΠΕ Καβάλας.

Το πρόγραμμα της Κυριακής αναφέρει στις 10:00 το πρωί δέηση και αρτοκλασία στον ιερό ναό του Αγίου Παύλου, όπου θα αναγνωσθεί η ημερήσια διαταγή του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας. Θα επακολουθήσει δεξίωση στο ξενοδοχείο OCEANIS.

Διαβάστε επίσης