• 17 Μαΐου 2024,

Δυο ερωτηματικά και ένας τραυματίας – Δοκιμές Διγκόζη για τη νέα ενδεκάδα του ΑΟΚ

 Δυο ερωτηματικά και ένας τραυματίας  – Δοκιμές Διγκόζη για τη νέα ενδεκάδα του ΑΟΚ

Ο Αγγελος Διγκόζης με ερωτηματικά τη συμμετοχή του Γρηγόρη Κυζιρίδη και του Γιάννη Καλλιβωκά και χωρίς τον τραυματία Αλέξη Μελισσόπουλο, θα δοκιμάσει σήμερα σχήματα εν όψει του Κυριακάτικου αγώνα με την ομάδα του Νέστου, στη Χρυσούπολη.   Ο ΑΟΚ θα παρουσιαστεί εντελώς διαφορετικός σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι, κόντρα στη Νάουσα στις 18 Δεκεμβρίου. Έχουν αλλάξει πολλά στο ρόστερ και στο βασικό κορμό. Σίγουρα αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον το πρώτο δείγμα.

Με τον Κυζιρίδη μάλλον σήμερα θα υπάρχουν νέα για το αν μπορεί να παίξει την Κυριακή. Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών ενέκρινε  αρκετές  συναινετικές λύσεις παικτών με σωματεία αλλά από τον Αιγινιακό, αναφέρεται  μόνο το όνομα  του Δημήτρη Γκούρτσα.    Ο ΑΟΚ περιμένει τη Football Leagke για να δώσει το οκ.  Για τον Καλλιβωκά υπάρχει καθυστέρηση αφού πρέπει να πληρώσει το παράβολο η Καρδίτσα, για να μείνει ελεύθερος. Αν δεν το πληρώσει το παράβολο η Καρδίτσα, θα το πληρώσει ο… ΑΟΚ. Κοστίζει περίπου 250 ευρώ.

Χθες αντιπροσωπία του ΑΟΚ, παραβρέθηκε στην κοπή της πίτας του ΣΦΑΟΚ.

ΛΦΚ: Στο «ΟΣΚΑΡ» η κοπή της πίτας, την ερχόμενη Τετάρτη  

Την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου στις 20.00 μ.μ, προγραμματίστηκε η κοπή της πίτας της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο κινηματογράφο «ΟΣΚΑΡ».  Παράλληλα με την κοπή της πίτας, η ΛΦΚ θα τιμήσει τη μνήμη του επί σειρά ετών φροντιστή του ΑΟΚ,   Απόστολου Χατζησάββα που απεβίωσε πρόσφατα    Ακόμη θα τιμηθεί για της υπηρεσίες του, ο φροντιστής της Καβάλας BC, Αντώνης Κρίτος. Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν όλες οι μεταγραφές του ΑΟΚ, που έγιναν το τελευταίο χρονικό διάστημα ενώ θα πάρουν το λόγο ο προπονητής της ομάδας Αγγελος Διγκόζης και ο τεχνικός διευθυντής Κώστας Τσαλίκης, προκειμένου να μιλήσουν για το νέο ΑΟΚ.   Επίσης θα γίνει αναφορά και στις εκλογές του Ερασιτέχνη ΑΟΚ, που θα πραγματοποιηθούν το Μάρτιο, όπου θα ακουσθούν αρκετές απόψεις.

 

Διαβάστε επίσης