• 5 Μαΐου 2024,

Ηλίας Μωσαϊδης: « Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι, για μας»

 Ηλίας Μωσαϊδης: « Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι, για μας»

Δηλώσεις για το ματς με τους Μαχητές  Δόξας Πεύκων, έκανε στην Αθλητική Πρωινή, ο προπονητής της Καβάλας BC, Ηλίας Μωσαϊδης. Για το συγκεκριμένο παιχνίδι υποστήριξε: « Παίζουμε εκτός έδρας με μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με μας. Όλα τα παιχνίδια για μας είναι δύσκολα, δεν υπάρχει κανένα εύκολο. Ο στόχος παραμένει ο ίδιος, που είναι να σωθεί η ομάδα. Δουλεύουμε στις προπονήσεις για να παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο. Σίγουρα μια νίκη με μια ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο με μας, θα είναι ένα μεγαλύτερο βήμα για την παραμονή.  Σίγουρα μια νίκη, θα μας ανεβάσει πάρα πολύ».

Για το πόσο έχουν  επηρεάσει μέσα στην ομάδα, τα διαιτητικά λάθη στο ματς που πέρασε με το Δούκα: « Είναι μια εβδομάδα που προσπαθούμε να ανεβάσουμε και τη ψυχολογία. Τα παιδιά δεν έχουνε εμπειρίες. Δεν έχουν βιώσει τέτοιες καταστάσεις. Σίγουρα όταν παίζεις μέσα στο παρκέ και νιώθεις την αδικία, είναι κάτι που σε επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό. Σε πειράζει, το νιώθεις παραπάνω.  Προσπαθούμε να τους κάνουμε να συνέλθουν. Ξέρουμε εμπειρικά  τα γίνεται και τους προετοιμάζουμε για όλα, από πριν . Απλά στη διάρκεια του παιχνιδιού, δε μπορούμε να ξέρουμε τι ακριβώς θα γίνει»

Πρόβλημα στον ώμο ο Κουμλέλης αλλά θα είναι στην αποστολή   

Ο Σταύρος Κουμλέλης παρουσιάζει πρόβλημα στον ώμο αλλά θα είναι στη διάθεση του Ηλία Μωσαϊδη για το παιχνίδι που έρχεται με τους Μαχητές. Προπονείται συντηρητικά όλη την εβδομάδα. Οσον αφορά το αν μπορεί να κάνει άλλη μεταγραφή η Καβάλα BC για να καλύψει τη φυγή του Μανούσου,  έγινε γνωστό ότι η προθεσμία ήταν μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου ενώ ο Μανούσος έφυγε στις αρχές του Γενάρη.

Διαβάστε επίσης